آخرین خبرشکست ترامپ تا اینجای انتخابات؛ دموکرات‌ها در مسیر فتح کنگره
5بازدید

بازدید رئیس جمهور از دریاچه ارومیه

رئیس جمهور در صفحه شخصی اش در ایکس نوشت: ‏همراه با اقای دکتر رحمانی استاندار و رئیس ستاد احیای دریاچه ارومیه و بعضی از اعضای ستاد، ضمن بازدید، در جریان آخرین وضعیت دریاچه قرار گرفتم.

بازدید رئیس جمهور از دریاچه ارومیه

به گزارش تابناک؛ مسعود پزشکیان رئیس جمهور در صفحه شخصی اش در ایکس نوشت: ‏همراه با اقای دکتر رحمانی استاندار و رئیس ستاد احیای دریاچه ارومیه و بعضی از اعضای ستاد، ضمن بازدید، در جریان آخرین وضعیت دریاچه قرار گرفتم.

پزشکیان افزود: تغییر نوع کشت و آبیاری مدرن، برخورد با چاه‌های غیر مجاز و اجرای سایر طرح‌ها و مطالعاتی که مورد تایید کارشناسان هستند باید با سرعت اجرا شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۰۵ ۱۷:۵۰

این دریاچه ارومیه هم شده میدانی برات عرض اندام مدیران. در هر موضوعی که کم میارن در کنار ارومیه ریکاوری میکنن.

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۰۵ ۱۶:۰۹

رییس جمهور با حالی انتخاب کردید ۷ ماهه فقط مطالبه گر شده نمیدونه خودش باید مشکلات رو حل کنه دلار ۱۰۴ هزار تومان

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۰۵ ۱۳:۰۵

حرف نزن عمل کن

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۰۵ ۱۲:۵۳

یه سر هم به سیب زمینی فروشی بزن. سیب زمینی شده 60 هزار تومن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.