گافهای بزرگ خلیلزاده؛ با تشکر از هم تیمیها!
مدافع ملی پوش تراکتور که بازوبند کاپیتانی صدرنشین لیگ را در اختیار دارد، در چند بازی خاص مدیون هم تیمی هایش است که اشتباه بزرگ او را جبران کردند.

کاپیتان تراکتور در فصل جاری با پیراهن این تیم، اشتباهات نسبتا زیاد و قابل توجهی داشته و باعث بازشدن دروازه بیرانوند شده است.
به گزارش تابناک به نقل از فوتبالی، دیدار تیمهای تراکتور و استقلال در شرایطی به پایان رسید که هر سه گل این بازی را بازیکنان تراکتور به ثمر رساندند. دو گل توسط امیرحسین حسینزاده که وارد دروازه سیدحسین حسینی شد و یک گل هم توسط شجاع خلیلزاده که کاپیتان تراکتور به اشتباه دروازه خودی را باز کرد!
اما اشتباه خلیلزاده که با خوششانسی این بازیکن منجر به شکست تیمش نشد، اولین اشتباه فصل شجاع نبوده و این مدافع پا به سن گذاشته اشتباهات متعددی را در فصل جاری داشته اما با این وجود بسیار خوششانس هم بوده و همتیمی های خلیلزاده موفق به بازگرداندن نتیجه شدهاند.
اولین اشتباه شجاع با پیراهن تراکتور در فصل جاری در بازی برگشت برابر الوکره رقم خورد. جایی که پاس رو به عقب خلیلزاده توسط مهاجم تیم قطری ربوده شد تا الوکره به گل برسد. البته در ادامه تراکتور توانست به لطف دبل مهدی هاشمنژاد به بازی برگردد و آن بازی با تساوی پرگل ۳ بر ۳ به پایان رسید.
خلیلزاده در بازی آسیایی مقابل الخلدیه بحرین در تبریز هم تقریباً همین اشتباه را داشت و باز هم پاس این بازیکن به بیرانوند دردسرساز شد و بیرو که نتوانست توپ را کنترل کند، دروازه خود را توسط مهاجم حریف باز شده دید که البته در این صحنه تقصیر بیشتر با بیرانوند یا به قول تراکتوریها با چمن ورزشگاه بود!
سومین اشتباه مرگبار شجاع مقابل گلگهر سیرجان در بازی آخر سال رخ داد. جایی که علیرضا کاظمی در دقیقه ۲ بازی با اشتباه شجاع توانست توپربایی کرده و دروازه بیرانوند را باز کند اما این مسابقه در نهایت با کامبک تراکتور با نتیجه ۲ بر یک خاتمه یافت.
پرده آخر اشتباهات خلیلزاده تا به الان هم در بازی قبلی با استقلال بوده که این بازیکن با ضربه سر گل به خودی زد و دروازه بیرانوند را گشود اما باز هم خوششانس بود که تیمش به بازی برگشت.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
به تو چه خخخخ
آره درسته. ولی ما خیلی خیلی دوسش داریم. چون با تعصب بازی میکنه و ذره ای کم نمیذاره ...
اشتباه هم یکی دوبار میشه! تکرار که شد حتما کاسه ای زیر نیم کاسه است! آیا هوای تیم قدیمشو کرده؟؟!! اینطوری خیانته هم پول میگیره و هم زحمات هم تیمی هاشو به باد میده!
دم تراکتور جیززززززززز
یاشاسین شجاع خلیل زاده بازیکن محبوب تراکتور آذربایجان.
فدای سر کاپیتان
بازیکن درجه دو
در مو.رد اشتباهات مدافعان تیم پیروزی احتمالا نظری نداری؟!!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.