آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
3بازدید
۸

واکنش فرانسه به اخبار حمل مواد مخدر توسط مکرون

کاخ الیزه انتشار اخباری مبنی بر حمل یک کیسه کاکوئین توسط رئیس جمهور فرانسه در قطار حامل رهبران اروپایی در جریان سفر به کی یف را قاطعانه رد کرد.

واکنش فرانسه به اخبار حمل مواد مخدر توسط مکرون

به گزارش تابناک به نقل از روزنامه پاسایر نویه پرسه، فرانسه اخبار مربوط به حمل یک کیسه کوکائین توسط امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در قطاری در مسیر کی یف را قاطعانه رد کرد.

کاخ الیزه با نشان دادن نمای نزدیکی از شیء سفیدکه تصویر آن در رسانه ها منتشر شد در پلتفرم X نوشت: این یک دستمال است. وقتی وحدت اروپا مختل می‌شود، اطلاعات نادرست تا جایی پیش می‌رود که یک دستمال ساده را به عنوان یک ماده مخدر به تصویر می‌کشد. الیزه مدعی شد که این اطلاعات نادرست توسط دشمنان داخلی و خارجی فرانسه منتشر می‌شود.

ماکرون عصر جمعه به همراه فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان و کی‌یر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، به اوکراین سفر کرد. متعاقباً شایعه‌ای در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر اینکه رئیس جمهور فرانسه هنگام ورود خبرنگاران برای گرفتن عکس، یک کیسه کوکائین از روی میز کوپه قطار خود برداشته و آن را پنهان کرده است. در این خبرها آمده است که مرتس نیز ظاهراً قاشقی برای مصرف کوکائین پنهان کرده است.

کاربران ویدیویی با کیفیت پایین از این حادثه را به اشتراک گذاشتند.

کاخ الیزه در پلتفرم X درباره تحریف و دستکاری ها در انتشار اخبار نادرست هشدار دادماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، نیز این ادعاها را دریافت و منتشر کرد.

حزب دولتی دموکرات مسیحی صدر اعظم آلمان هم در واکنش به انتشار این اخبار در صفحه ایکس نوشت: این در واقع فقط یک دستمال است. در حال حاضر، بسیاری از طرف‌ها در تلاشند تا از طریق کمپین‌های اطلاعات نادرست بر افکار عمومی تأثیر بگذارند. دشمنان دموکراسی ما عمداً سعی در تضعیف وحدت و انسجام اجتماعی اروپا دارند. ما در برابر این مقاومت می‌کنیم.

دولت بریتانیا نیز نسبت به انتشار اطلاعات نادرست هشدار داد. سخنگوی دولت انگلیس در این باره به خبرگزاری بریتانیایی PA گفت: آنها نمی‌دانند چه کسی پشت این اطلاعات نادرست است. اما آنها در گذشته شاهد چنین تلاش‌هایی به ویژه از سوی دولت روسیه که به طور فزاینده‌ای از جنگ در اوکراین ناامید شده است بوده اند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۳ ۱۲:۴۵

قطعا توطئه روسیه در کار است . روسیه استاد حرکات زیر پوستی است .

Mhd۱۴۰۴/۰۲/۲۳ ۱۱:۵۱

همین رفیق های بد هستن که کار مکرون به اینجا کشاندن.البته زغال خوب بی تأثیر نبوده.

قاسم۱۴۰۴/۰۲/۲۳ ۰۹:۴۴

می خواسته هدیه ببره برای زلینسکی بچه‌ها شارژ بشن برای ادامه جنگ

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۳ ۰۹:۳۶

پس خیال کردید این افتضاح را تایید هم میکنند ؟

یا حسین مظلوم۱۴۰۴/۰۲/۲۳ ۰۸:۲۳

آخییی ما هم باور کردیم ...دوتا گوش تو سرمون میبینی؟؟؟؟!!!!

محمود۱۴۰۴/۰۲/۲۳ ۱۱:۳۸

خنده ها ی شخصیت در تصویر طبیعی نیست بلکه دوپینگ
کرده انداز اهلش بپرسیدد

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۲۳ ۰۷:۴۸

بابا گیر نده! فشار کاری زیاد بود . خواستن خستگی در کنن! گیر نده....

ایرانی۱۴۰۴/۰۲/۲۳ ۰۱:۱۴

قسمت و باور کنم یا دم خروس که زده بیرون .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.