آخرین خبرقلعه‌نویی: بدترین فیفادی عمرمان را داشتیم
2بازدید
۰

سرانه مصرف سالانه شکر و چربی ایرانی‌ها

حسینی با بیان اینکه مردم از سرانه متوسط جهانی مصرف شیرینی و چربی که 9 کیلوگرم است 15 کیلوگرم مصرف می‌کنند،افزود: مسئولان باید یارانه را به مواد چربی و شیرینی ندهند و یا این مواد را با قیمت بیشتر عرضه کنند تامردم کمتر از این مواد مصرف کنند.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت:شیوع چاقی در کشور استاندارد سرانه مصرف شکر و چربی 9 کیلوگرم است ولی این میزان در کشور ما با 15 کیلوگرم سرانه مصرف منجر به افزایش چاقی شده است.

محمد حسینی درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود:بیماری‌های استخوان و سرطان از جمله عوارض چاقی و اضافه وزن هستند اگر چه اضافه وزن موجب بروز بیماری‌های استخوانی نمی‌شود ولی موجب تشدید این بیماری‌ها می‌شود.

وی گفت: ارتباط اضافه وزن با سرطان در زنان درمورد سرطان پستان،رحم و تخمدان شناخته شده است.

وی با بیان اینکه بحث چاقی و اضافه وزن در کشور رو به افزایش است تصریح کرد: اگر بخش‌های خصصوی و دولتی با یکدیگر مشارکت داشته باشند می توان جلوی این روند افزایش را گرفت.

حسینی با بیان اینکه کم تجربگی و دریافت مواد غذایی پرکالری ازجمله چربی و شکر موجب افزایش وزن می‌شوند،اظهار داشت:با همکاری سطح اجتماعی،بخش عمومی و دولت،مراکز توزیع و رستوران‌ها باید ملزم شوند تا مواد غذایی با کالری کمتر را در اختیار مردم قرار دهند.

حسینی با بیان اینکه مردم از سرانه متوسط جهانی مصرف شیرینی و چربی که 9 کیلوگرم است 15 کیلوگرم مصرف می‌کنند،افزود: مسئولان باید یارانه را به مواد چربی و شیرینی ندهند و یا این مواد را با قیمت بیشتر عرضه کنند تامردم کمتر از این مواد مصرف کنند.

وی با اشاره به اینکه ورزش مستمر و اقدامات فردی در کاهش وزن و جلوگیری از افزایش وزن مؤثر است خاطرنشان کرد:سیاستگذاری روی مصرف نمک و شکر اقدام به آموزش همگانی، آموزش آشپزان توسط دولت،همکاری رسانه‌ها،آموزش و پرورش و وزارت بهداشت از جمله عوامل موثر در جلوگیری از پیشرفت اضافه وزن در جامعه است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.