آخرین خبرقلعه‌نویی: بدترین فیفادی عمرمان را داشتیم
8بازدید
۹

بحران کم آبی در تابستان چگونه مدیریت می‌شود؟

از ابتدای سال آبی تا دهم خردادماه میزان ورودی مخازن کل سدها معادل ۲۰ میلیارد و ۶۷۰ میلیون مترمکعب بوده که در مقایسه با مدت زمان مشابه پارسال کاهش ۴۱ درصدی ورودی سدها را نشان می‌دهد.

بحران کم آبی در تابستان چگونه مدیریت می‌شود؟

به گزارش تابناک به نقل از مهر، از ابتدای سال آبی جاری (مهرماه) تا ۱۰ خرداد ماه میزان ورودی مخازن کل معادل ۲۰ میلیارد و ۶۷۰ میلیون مترمکعب بوده که در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته این عدد به ۳۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون مترمکعب رسید که نشان دهنده کاهش ۴۱ درصدی ورودی سد‌ها است.

خروجی سد‌ها با ۱۸ میلیارد و ۶۶ میلیون متر مکعب نسبت به سال گذشته کاهش ۱۷ درصدی را نشان می‌دهد، زیرا در مدت زمان مشابه خروجی سد‌ها به ۲۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون مترمکعب می‌رسید.

حجم آب موجود مخازن اکنون ۲۶ میلیارد و ۵۶۰ میلیون مترمکعب ثبت شده که این عدد نسبت به سال قبل که عددی معادل ۳۵ میلیارد مترمکعب بوده که نشان دهنده کاهش ۲۴ درصدی است.

همچنین حجم پرشدگی سد‌های کشور ۵۱ درصد و ۴۹ درصد مخازن سد‌ها خالی است.

ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور نیز معادل ۱۴۲.۵ میلیمتر بوده است. این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۳۲ میلیمتر) ۳۹ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۲۳۹.۲ میلیمتر) ۴۰ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

بررسی موجودی سد‌های کشور نشان می‌دهد سد‌هایی نظیر سد‌های استان تهران، خراسان رضوی، قم، هرمزگان، زنجان، کرمان، فارس و مرکزی در وضعیت نامطلوبی قرار دارند.

تابستان چگونه مدیریت می‌شود؟

بر اساس این آمار و ارقام به نظر می‌رسد تابستان سختی را در پیش رو داریم و آنطور که مسئولان می‌گویند تنها مدیریت مصرف از سوی مردم می‌تواند در گذر از فصل گرم کمک کند.

با وجود کاهش ذخایر آبی سد‌ها و کاهش بارندگی‌ها در سال آبی این احتمال وجود دارد که تابستان سخت و همراه با ساعت و جیره بندی آب وجود داشته باشد، اما عیسی بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب در گفت‌و‌گو با خبرنگار مهر این موضوع را رد کرده و می‌گوید: جیره بندی آب به هیچ عنوان در دستور کار وزارت نیرو قرار ندارد و در تابستان شاهد جیره بندی آب نخواهیم بود.

اکنون این سوال وجود دارد کاهش فشار آب در بسیاری از کلان شهر‌ها در تابستان ادامه دار خواهد بود یا خیر!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سینا۱۴۰۴/۰۳/۱۲ ۱۲:۴۲

چرا و چرا نماز باران خوانده نمیشود دلیلش چیست شاید خدا نظر کرد

نام۱۴۰۴/۰۳/۱۳ ۰۷:۲۴

آخه میترسن سیل بیاد

سینا۱۴۰۴/۰۳/۱۲ ۱۲:۴۰

این همه حوزه علمیه این همه ایت الله و حجت الاسلام داریم چرا یک نماز باران خوانده نشد ؟؟

غفار۱۴۰۴/۰۳/۱۲ ۱۲:۲۴

اوضاع خیلی خرابه
من میدونم آب تموم میشه من میدونم

نام۱۴۰۴/۰۳/۱۳ ۰۷:۲۳

خوب پس ایرانیها را اخراج کنیم

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۲ ۱۱:۴۰

۱۰ میلیون افغانی رو از کشور اخراج کنید مشکل حل میشه

غفار۱۴۰۴/۰۳/۱۲ ۱۲:۳۰

افغانی هاآب کم مصرف میکنن

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۲ ۱۱:۲۹

اتفاقا کار خیلی سختی نیست. مثل مدیریت اقتصادی، آموزشی، و.... چیزی که کم نداریم مدیریته

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۱۲ ۱۰:۲۸

مصرف آب شرب ۲۰ درصد هست یعنی ۸۰ درصد در صنایع و کشاورزی مصرف میشه هی ننه من غریبم درنیارید مردم مصرفشون زیاده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.