رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتکذیب ادعای تایمز درباره توزیع قرص یُد
2بازدید
۲

واکنش دادستان تهران به انتشار فهرست افراد مرتبط با رسانه‌های معاند

دادستان عمومی و انقلاب تهران درباره پرونده‌های قضایی تشکیل شده در خصوص عوامل مرتبط با حملات رژیم غاصب صهیونیستی، گفت: پرونده اتهامات مرتبط با این تجاوز، با دستور رئیس قوه قضاییه تشکیل و به صورت ویژه و فوری در دستور کار قرار گرفته که اکنون در مرحله تحقیقات قرار دارد.

واکنش دادستان تهران به فهرست افراد مرتبط با رسانه‌های معاند

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، علی صالحی امروز (چهارشنبه ۱۸ تیر) در حاشیه مراسم بزرگداشت شهدای حمله به زندان اوین که در مسجد ارگ تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران افزود: پرونده‌های تشکیل شده عموما با موضوع جاسوسی برای دشمن، انتقال اطلاعات از طریق ارسال نقشه و یا لوکیشن (مکان نما) و همچنین حمل و انتقال موادمنفجره و ... است.

وی در پاسخ به سئوالی درباره انتشار فهرست‌هایی در فضای مجازی، از جمله نام حدود ۷۱ هزار نفر از افرادی که به رسانه‌های معاند کمک کرده‌اند، تصریح کرد: چنانچه مدارک مستند و دلایل کافی برای ارتکاب جرم وجود داشته باشد، قطعاً برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. دستگاه قضایی با هیچ‌گونه اقدام مغایر با امنیت ملی مماشات نخواهد کرد.

دادستان تهران تأکید کرد: حفظ امنیت کشور خط قرمز ماست و با هرگونه فعالیت جاسوسی یا همکاری با دشمنان نظام، برخورد قاطع و قانونی صورت خواهد گرفت.

گفتنی‌ست در پی هک شدن شبکه اینترنشنال پرونده هویتی بیش از ۷۱ هزار نفر که با این شبکه تماس داشته‌اند در اختیار هکر‌ها قرار گرفت و منتشر شد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۱۸ ۱۵:۵۱

درغگو ترین رسانه دنیا اینتر نشنال بهتر بگیم اینتر اسراعیل وخاعنین وطن فروش که باید حتما مجازات بشن تا درس عبرتی برای بقیه وطن فروشها بشه اختلاف نطر داریم با مسولان ولی خط قرمز ما ایران وایرانی

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۱۸ ۱۵:۴۶

با اینکه از اخراج افغانی ها گفته میشود امروز در جنوب تهران رفته بودم از هر ده نفر ۸ نفر افغانی بود در خیابان آزادانه تردد میکردن هیچ کسی و ماموری نبود که با اونها ب خورد کند یا مدارک شناسایی بخواهد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.