ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کدام خانوارها برای دریافت «کالابرگ» باید ثبت نام کنند؟

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افرادی که یارانه‌شان حذف شده برای دریافت کالابرگ نیازی به ثبت‌نام ندارند؛ اما کسانی‌که چند سالی است که یارانه نمی‌گیرند، می توانند بر اساس آخرین تغییر ساختار خانوار، از شنبه ثبت‌نام کنند تا ظرف ۲ - ۳ روز کالابرگ‌شان شارژ شود.
کد خبر: ۱۳۵۰۶۸۹
| |
5165 بازدید
|
۳
کدام خانوارها برای دریافت «کالابرگ» باید ثبت نام کنند؟

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، احمد میدری در خصوص ثبت نام دریافت کالابرگ آن دسته از افرادی که یارانه بگیر نیستند یا یارانه آنها قطع شده است، گفت: یارانه آن دسته از افرادی که قطع شده است، بر اساس ساختار خانوار که اطلاعات آن از قبل موجود است، کارتهای بانکیشان برای دریافت کالابرگ شارژ می شود.

وی ادامه داد: اگر ساختار خانوار افراد تغییری کرده باشد، این دسته نیز با مراجعه به سامانه، تغییر ساختار خانوار خود را اعلام کنند تا کالابرگ دریافت کنند لذا کسانی که یارانه شان قطع شده کالابرگشان شارژ می شود اما آن دسته که چند سالی است یارانه نمی گیرند چون چند سال گذشته، باید ساختار خانوار خود را مشخص کنند.

وزیر رفاه در ادامه اعلام کرد: از شنبه ثبت نامها آغاز و ظرف ۲ ـ ۳ روز اعتبار کالابرگ واریز می شود.

به گفته میدری، کارتهای سرپرستان خانوار شارژ شده اما به دلیل آنکه برای مراجعه به فروشگاه ها مشکلی ایجاد نشود، جهت مراجعه زمان بندی اعلام شده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
خخخخخخ روغن ۵۰۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
مگه قرار نبود بازنشسته ها رو بدون ثبت نام، واریز کنند؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۰
خیلی رو حرفای دولت حساب نکن
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟