آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
6بازدید

شهادت یک پلیس در درگیری با شرور مسلح

سرهنگ دارا فتح‌الهی، از پرسنل انتظامی شهرستان دلفان و فرمانده پاسگاه انتظامی کن‌کت، در جریان انجام مأموریت و درگیری با یک متهم فراری سابقه‌دار در روستاهای بخش اتیوند، به فیض شهادت نائل آمد.

شهادت یک پلیس در درگیری با شرور مسلح

به گزارش تابناک به نقل به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان، در پی عملیات مأموران انتظامی شهرستان دلفان در روز دوشنبه ۴ اسفندماه برای دستگیری یک شرور مسلح و محکوم متواری، متهم با سلاح جنگی به سمت مأموران تیراندازی کرد. در جریان این درگیری، سرهنگ دوم دارا فتح‌الهی مجروح و به مراکز درمانی منتقل شد، اما متأسفانه شامگاه چهارشنبه ۶ اسفندماه بر اثر شدت جراحات وارده به فیض عظمای شهادت نائل آمد.

مراسم‌های گرامیداشت و خاکسپاری این شهید عزیز به شرح زیر برگزار می‌شود:
امشب پنج‌شنبه ۷ اسفند مراسم شبی با شهید در روستای تاج‌امیر شهرستان دلفان برگزار خواهد شد.
فردا جمعه ۸ اسفند نیز آیین اقامه نماز میت و تشییع پیکر مطهر شهید در مصلای نورآباد برگزار می‌شود. پس از آن، مراسم ادای احترام نظامی و تدفین این شهید والامقام ساعت ۱۵ در گلزار شهدای روستای تاج‌امیر از توابع شهرستان دلفان انجام خواهد شد.

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان ضمن دعوت از عموم مردم شهیدپرور و قدرشناس استان برای حضور در این آیین‌ها، اعلام کرد: بی‌شک حضور پرشور مردم در مراسم وداع و تشییع، تجدید میثاقی با آرمان‌های والای شهدا و قدردانی از جانفشانی‌های خادمان امنیت خواهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.