وزیر نفت: به لحاظ تأمین سوخت ذخایر کافی داریم
وزیر نفت اعلام کرد: در حوزه انرژی به لحاظ تأمین سوخت ذخایر کافی داریم و مردم هیچ نگرانی در این حوزه نداشته باشند.

محسن پاک نژاد - وزیر نفت - اظهار کرد: شهادت قاعد عظیم الشأنمان امام خامنه ای را تسلیت می گویم. این مردم با رهبری، با ولایت فقیه بعیت کردند.
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی افزود: خوشبختانه در حوزه تامین انرژی از نظر تامین سوخت ذخایر کافی داریم و مردم عزیز نگران نباشند. علی رغم حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکا روال عادی در کشور به لحاظ امور اجرایی درحال انجام است.
پاکنژاد گفت: در حوزه انرژی نیز همانگونه که اعلام شد تا این لحظه مشکلی وجود ندارد و همکاران من چه در سکوها و خلیج همیشه فارس، پالایشگاه های نفت و گاز و خطوط انتقال همه پای کار هستند و به لطف خدا جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.