آخرین خبرحمله تند کیهان به علی دایی و عادل فردوسی‌پور
7بازدید
۳

قالیباف: آمریکا برای جلب اعتماد ایران باید تصمیم بگیرد

رئیس هیات مذاکره کننده ایران با بیان اینکه «آمریکا در این دور از مذاکرات نتوانست اعتماد هیئت ایرانی را جلب کند»، گفت: آمریکا منطق و اصول ما را درک کرد و حالا وقت آن است تا تصمیم گیرد که آیا می‌تواند اعتماد ما را جلب کند یا نه؟

قالیباف: آمریکا برای جلب اعتماد ایران باید تصمیم بگیرد

به گزارش تابناک؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس، با اشاره به مذاکرات اسلام آباد گفت:

«۱- پیش از مذاکرات تأکید کردم که ما حسن نیت و اراده لازم را داریم ولی به دلیل تجربیات دو جنگ قبلی، اعتمادی به طرف مقابل نداریم.
‏همکاران من در هیئت ایرانی میناب ۱۶۸ ابتکارات رو به جلویی مطرح کردند ولی طرف مقابل در نهایت نتوانست در این دور از مذاکرات اعتماد هیئت ایرانی را جلب کند.

۲- آمریکا منطق و اصول ما را درک کرد و حالا وقت آن است تا تصمیم گیرد که آیا می‌تواند اعتماد ما را جلب کند یا نه؟

۳- ما هر آینه، دیپلماسی اقتدار را روش دیگری در کنار مبارزه نظامی برای احقاق حقوق ملت ایران می‌دانیم و لحظه‌ای از تلاش برای تثبیت دستاوردهای چهل روز دفاع ملی ایرانیان دست نخواهیم کشید.

۴- همچنین قدردان تلاش‌های کشور دوست و برادر پاکستان برای تسهیل فرایند این مذاکرات هستم و به ملت پاکستان درود می‌فرستم.

۵- ایران یک پیکر است با ۹۰ میلیون جان، از تمام ملت قهرمان ایران که با توصیه مقام معظم رهبری و با حضور در خیابان پشتیبان فرزندان خود بودند و دعای خیر را بدرقه راه ما کردند سپاسگزارم و به همکارانم در این مذاکرات فشرده ۲۱ ساعته خداقوت می‌گویم.

‏زنده و پاینده باد ایران عزیز!»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۳ ۱۴:۲۷

ایران یک جان واحد در 90 میلیون پیکر می باشد .

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۳ ۱۳:۵۹

مذاکره با تمام بی اعتمادی ها هیچ معنایی ندارد
نه به مذاکره با کفار تروریست

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۳ ۱۳:۰۵

ونس در کنفرانس خبری و در حضور صدها خبرنگار اعلام کرد که ایران تضمین و راهکار متقنی برای عدم دنبال کردن ساخت سلاح هسته اسی ارائه نداد . شما چرا در اسلام آباد و در حضور همان خبرنگاران کنفرانس خبری نگذاشتید و پاسخ ندادید که آمریکا هیچ منطق روشنی ندارد و دنبال بهانه تراشی است .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.