آخرین خبرآتش‌سوزی ۲ نفتکش و یک ید‌ک‌کش متخلف در تنگهٔ هرمز
6بازدید
۰

غرق شدن کودک دوساله در کانال آبیاری کشاورزی

رئیس اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد از غرق‌شدگی و فوت پسربچه دوساله گچسارانی در کانال آبیاری کشاورزی خبرداد.

غرق شدن کودک دوساله در کانال آبیاری کشاورزی

عکس آرشیوی است.

به گزارش تابناک، پروریز غفارفر در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه این حادثه ساعت ۱۶:۵۴ بعدازظهر پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت در منطقه خیرآباد گچساران گزارزش شد، گفت: خانواده این کودک پس جست‌وجو به‌دنبال فرزندشان او را در کانال آبیاری کشاورزی پیدا کرده و به‌صورت شخصی به پایگاه اورژانس خیرآباد آوردند که رسیدن آنها ۱۵ دقیقه طول کشید.

وی ادامه داد: کودک در زمان تحویل علائم حیاتی نداشت اما پرسنل اورژانس از هیچ تلاشی دریغ نکرده و پس از اقدامات اولیه او را به بیمارستان بهبان منتقل کردند که متاسفانه کودک جان‌باخت.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: باتوجه به نزدیک شدن فصل گرما از خانواده‌ها خواهش می‌کنیم از فرزندان و کودکان خود درمورد آب‌تنی و شنا کردن به‌شدت مراقبت کنند تا شاهد تکرار اتفاقات دلخراش اینچنینی نباشیم.

غفارفرد بیان کرد: بزرگسالان هم در این زمینه باید جوانب احتیاط را رعایت کرده و در مکان‌های مطمئن و استاندارد شنا کنند تا از خطر غرق‌شدگی در امان بمانند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.