آخرین خبرآتش‌سوزی ۲ نفتکش و یک ید‌ک‌کش متخلف در تنگهٔ هرمز
5بازدید
۰

واشنگتن: ارتباط با ایران از طریق میانجی‌ها ادامه دارد

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا امروز پنجشنبه مدعی شد که تبادل پیام با ایران از طریق میانجی‌ها همچنان ادامه دارد.

واشنگتن: ارتباط با ایران از طریق میانجی‌ها ادامه دارد

«تامی پیگوت» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در گفت‌وگو با رسانه خبری فاکس نیوز دیجیتال ادعا کرد: ارتباطات با ایران از طریق واسطه‌ها ادامه دارد و پیام‌ها بین دو طرف رد و بدل می‌شود.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا افزود: ما به دنبال تسهیل مذاکرات حسن‌نیت هستیم که منجر به صلح شود.

در حالی‌که طرف آمریکایی چنین ادعایی را در راستای مذاکره مطرح می‌کند، در عین حال پیگوت مدعی شد که تحریم‌های آمریکا روزانه، «ایران را از صدها میلیون دلار محروم می‌کند.»

ایران و آمریکا پیشتر اعلام کردند برای دستیابی به تفاهم‌نامه پایان جنگ پیشرفت قابل‌توجهی انجام شده است، اگرچه برخی مسائل برای نهایی کردن آن هنوز به بررسی بیشتری نیاز دارد.

طبق اعلام تهران، این تفاهم‌نامه در بحث بازگشایی تنگه هرمز، اقدامات اعتمادسازی آمریکا از جمله با آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده ایران و پایان درگیری‌های نظامی در تمامی جبهه‌هاست که پس از آن فرصت مذاکراتی تازه‌ای در بازه زمانی محدود برای بررسی موضوع هسته‌ای آغاز خواهد شد.



تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.