کودک شیرخوار ۱.۵ ساله در اردستان غرق شد
شیرخوار ۱.۵ ساله در اردستان غرق شد؛ تصادف پراید و پژو ۹ مصدوم داشت

به گزارش تابناک به نقل از مهر، سخنگوی مرکز اورژانس اصفهان از غرقشدگی یک شیرخوار ۱.۵ ساله در زواره اردستان و همچنین مصدومیت ۹ نفر بر اثر تصادف پراید و پژو ۴۰۵ در شهر اصفهان خبر داد.
عباس عابدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ساعت ۱۲:۱۱ امروز ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ گزارشی از حادثه غرقشدگی در یک استخر کشاورزی در منطقه دشت انقلاب زواره از توابع شهرستان اردستان به مرکز اورژانس اعلام شد.
وی افزود: در پی دریافت این گزارش، یک تیم امدادی اورژانس به محل حادثه اعزام شد.
سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان ادامه داد: در این حادثه یک شیرخوار یک سال و نیمه دچار غرقشدگی شد که توسط نیروهای اورژانس در حال انجام عملیات احیا به مرکز درمانی شهید بهشتی اردستان منتقل شد.
تصادف پراید و پژو ۹ مصدوم داشت
عابدی همچنین به حادثه رانندگی دیگری در شهر اصفهان اشاره کرد و گفت: ساعت ۱۶:۲۰ امروز تصادف میان یک دستگاه وانت پراید و پژو ۴۰۵ در مسیر فلکه تاکسیرانی به سمت زینبیه به اورژانس گزارش شد.
وی افزود: چهار واحد امدادی اورژانس پیشبیمارستانی به محل اعزام شدند.
سخنگوی اورژانس اصفهان خاطرنشان کرد: این حادثه ۹ مصدوم شامل سه مرد، سه زن و سه کودک پسر داشت که پس از دریافت خدمات اولیه درمانی برای ادامه درمان به بیمارستان کاشانی اصفهان منتقل شدند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.