آخرین خبرحمید علیدوستی؛ مردی در سکوت
2بازدید

اعتراف موساد به ترور محمود المبحوح

تامير پاردو، رئيس جديد سازمان اطلاعات خارجي رژيم صهيونيستي (موساد) که جانشين مئير داگان شده است، به خاطر استفاده اين سازمان از گذرنامه‌هاي جعلي انگليسي در جريان حادثه ترور المبحوح در دبي به طور رسمي از لندن معذرت خواهي خواهد کرد.

پس از گذشت چندين ماه از حادثه ترور شهيد محمود المبحوح، از رهبران جنبش حماس در دبي، رژيم صهيونيستي براي اولين بار اعتراف كرد و مسئوليت اين ترور را برعهده گرفت.

به گزارش ايسنا، روزنامه ديلي تلگراف نوشت: تامير پاردو، رئيس جديد سازمان اطلاعات خارجي رژيم صهيونيستي (موساد) که جانشين مئير داگان شده است، به خاطر استفاده اين سازمان از گذرنامه‌هاي جعلي انگليسي در جريان حادثه ترور المبحوح در دبي به طور رسمي از لندن معذرت خواهي خواهد کرد.

بر اساس اين گزارش، وي در پيام‌هاي خصوصي براي ويليام هيگ، وزيرخارجه انگليس و ترزا مي، وزير كشور انگليس در تلاش براي بازسازي روابط تل آويو با لندن متعهد خواهد شد که اين رژيم در هيچ عمليات خارجي خود در آينده از گذرنامه‌هاي جعلي انگليسي استفاده نکند.

در ادامه گزارش ديلي تلگراف آمده است: تامبر باردو سعي در احياي روابط و اعتماد سازي با دولت انگليس دارد.

پس از اينکه رژيم صهيونيستي به استفاده از گذرنامه‌هاي جعلي انگليسي در جريان عمليات ترور محمود المبحوح متهم شد، دولت انگليس يک مسئول سفارت رژيم صهيونيستي در لندن را در ماه مارس گذشته از اين کشور اخراج کرد.

پاردو 57 ساله معاون رييس موساد طي 3 سال گذشته بوده و گفته مي شود از مخالفان استفاده از گذرنامه‌هاي جعلي انگليسي، استراليايي و ايرلندي در عمليات ترور المبحوح بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.