آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
2بازدید
۰

قوامي:

زمان‌بررسي‌تفريغ‌بودجه‌پس‌از‌تصويب‌بودجه‌است

يك عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس معتقد است كه زمان بررسي گزارش تفريغ بودجه هر سال ،‌پس از تصويب لايحه بودجه سال بعد است.

به گزارش ایلنا، هادي قوامي نماينده اسفراين در ارتباط با مغفول ماندن عملكرد دولت از بودجه‌هاي سال‌هاي اخير اظهار كرد : نمايندگان مجلس پس از تصويب لايحه بودجه در كميسيون تلفيق ،‌ گزارش تفريغ بودجه سال قبل را تدوين و بررسي خواهند كرد.

وي افزود: مجلس ابتدا لايحه سال بعد را به تصويب مي‌رساند و سپس گزارش تفريغ بودجه را كه گزارش عملكرد دولت از بودجه سال گذشته است ،به تصويب مي‌رساند.

اين عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس تصريح كرد كه دولت بايد براساس آئين‌نامه داخلي مجلس لايحه بودجه سال 90 را تا 15 آذر ماه به مجلس ارائه دهد تا لايحه ، 45 روز در كميسيون‌هاي تخصصي مورد بررسي قرار گيرد و در نهايت در اواخر بهمن ماه به تصويب مجلس برسد.

قوامي در ادامه افزود: پس از بودجه ساليانه آن مجلس فرصت پيدا مي‌كند گزارش تفريغ بودجه را بررسي و در براي قرائت در صحن علني ارائه كند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.