آخرین خبرترامپ: پرونده ایران یکی از عوامل شکست ما بود
16بازدید

یک نماینده حامی دولت خواستار شد؛

رئیس جمهور بهبهانی را معاون پارلمانی خود کند

اگر آقای بهبهانی به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور منصوب شود، قطعاً با کارهایی كه انجام می دهد، نمایندگان بیشتر به توانایی وی پی می برند و از كار خود پشیمان می شوند.

رئیس جمهور بهبهانی را معاون پارلمانی خود کند
سرویس مجلس «تابناک»ـ اگر آقای بهبهانی برای دفاع از استیضاح در مجلس حاضر می شد و از خود دفاع می کرد، قطعاً از مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد می گرفت و به عنوان وزیر باقی می ماند.

به گزارش «تابناک»، سید فتح الله حسینی با اشاره به عزل حمید بهبهانی وزیر راه و ترابری از سوی مجلس شورای اسلامی گفت: به نظر من بهبهانی مظلوم واقع شد.

نماینده مردم پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بهبهانی وزیری خدوم و زحمتكش بود گفت: اگر آقای بهبهانی برای دفاع از استیضاح در مجلس حاضر می شد و به دفاع از خود می پرداخت، قطعاً از مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد می گرفت و به عنوان وزیر باقی می ماند.
 
این عضو اصولگرای مجلس هشتم در ادامه خاطرنشان کرد: اگر اینجانب به جای رئیس جمهور بودم، آقای بهبهانی را به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور منصوب می كردم تا با كاری كه در مجلس انجام می داد، نمایندگان بیشتر درمی یافتند كه ایشان فردی زحمتكش و اهل كار است.

نماینده پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر آقای بهبهانی به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور منصوب شود، قطعاً با کارهایی كه انجام می دهد، نمایندگان بیشتر به توانایی وی پی می برند و از كار خود پشیمان می شوند.



تازه ترین اخبار مجلس شورای اسلامی را در صفحه سرویس مجلس «تابناک» بخوانید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رضا۱۳۸۹/۱۱/۲۸ ۱۱:۲۹

میشه این همه کلی گویی نکنند . یکی بگه آقای بهبهانی تا حالا چه کار کردند .
هر که زحمتکشتر است وزیر راهتر است؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۲۸ ۱۱:۲۶

من از موسوي و كروبي متنفرم ولي اي كاش مجلس و اينجور نماينده ها عرضه داشتند جلوي بي قانوني ها و لج بازي هاي احمدي نژاد رو هم ميگرفتند؟ مجلس خانه ملت است يا دولت!!!!

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۲۸ ۱۱:۲۲

واقعا که ...........
نماینده مردم کردستانه اینه

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۲۸ ۱۱:۱۹

متاسف براي اين نماينده ....

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۲۸ ۱۱:۱۲

حالا بالفرض که پشیمون شدند . چه فایده ای داره . مگه بچه بازیه ! برای اینکه نماینده ها ناراحت بشن از کاری که کردن یک نفر رو معاون کنیم ! خنده داره والا . اینا دیگه کین ؟ چه نماینده ای دارن مردم پاوه!

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۲۸ ۱۱:۰۸

احسنت.احتمالا سبیل این آغا بخوبی از طرف دولت چرب شده

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۲۸ ۱۱:۰۷

تعجب هم داره . معمولا نماینده های شهرهای کوچک برای اینکه شناخته بشوند و مطرح شوند از این راهکار ها برای خودنمایی استفاده می کنند . من خودم اینا از زبان یکیشون شنیدم که می گفت باید از همه راها برای معروف شدنش استفاده کنه.

محمد رضا۱۳۸۹/۱۱/۲۸ ۱۱:۰۷

شما نماینده مجلسه یا نماینده دولت....؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۲۸ ۱۱:۰۷

شما نماينده مردم هستيد يا دولت ؟
خانواده هايي كه عزيزانشان را از دست دادند مظلوم واقع شدند يا آقاي بهبهاني ؟
علاوه بر عملكرد ايشان در بر قراري امنيت پروازها و راه ها متاسفانه پروژهاي بسياري همانند خط راه آهن شيراز تهران نيز دز كارنامه ايشان مي درخشد.
متاسفانه با عدم حضور در خانه ملت ، بي احترامي به مجلس نيز به عملكرد ايشان و كارنامه ايشان اضافه گرديد .

مهدی۱۳۸۹/۱۱/۲۸ ۱۱:۰۶

اونوقت پس تاج الدینی چی میشه ؟!!!!!!

رهگذر۱۳۸۹/۱۱/۲۸ ۱۱:۰۱

خيلي جالبه! ، آقاي وزير حتي حاضر نشده به نمايندگان ملت پاسخگو باشه و اين آقاي نماينده اينجوري ازش تعريف ميكنه !! ، واقعا متاسفم واسه اين مجلس ، همين بود فرمايش امام كه ملت در راس همه امور است ؟!!! (تابناك سانسور نكن)

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۲۸ ۱۱:۰۸

عزیزم ناراحت نباش، ایشان نماینده دولت هستند نه مردم!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.