آخرین خبرحمله تند کیهان به علی دایی و عادل فردوسی‌پور
4بازدید
۰

گله‌هاي مراجع از دامن‌زدن به طرح مكتب ايراني

مخرب‌ترين موضوعي كه طي دو سال اخير مطرح شده و قادر است وحدت در ميان جامعه و بي‌اعتمادي مراجع عظام تقليد را به شدت دامن بزند،طرح مكتب ايراني است/بسياري از افرادي كه دلسوز اسلام و قرآن بودند در حال دلسردي از نظام ما هستند

يك عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با انتقاد از رواج يافتن طرح مكتب ايراني از گله‌ها و انتقادهاي مراجع تقليد از اين موضوع خبر داد.

به گزارش ایلنا، سيد جلال يحيي‌زاده نماينده تفت و ميبد درارتباط با برخي هشدارها در مورد شكل‌گيري فتنه جديد در ميان اصولگرايان و مطرح شدن موضوع مكتب ايراني گفت: مي‌توان تاكيد داشت كه مخرب‌ترين مطلب و موضوعي كه طي يكي دو سال اخير مطرح شده و قادر است وحدت در ميان جامعه و بي‌اعتمادي مراجع عظام تقليد را به شدت دامن بزند، طرح مكتب ايراني است.
وي ادامه داد: متاسفانه تاييدهايي كه گاهاً از طرف ريئس‌جمهور در اين مورد صورت مي‌گيرد درست نيست و هرچه سريعتر اين مبحث بايد جمع شود.

اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس تاكيد كرد: آمريكايي‌ها و صهيونيست‌ها اين موضوع را دست‌آويز قرار دادند تا كشورهايي كه در حال انقلاب هستند از نظام ما نااميد و جدا كنند.
يحيي زاده ادامه داد: اي كاش برخي از آقايان بازتاب بسيار منفي اين موضوع در حوزه تحولات خاورميانه را مي‌دانستند. بسياري از ا فرادي كه براي اسلام و قرآن دلسوز بوده‌اند در حال دلسردي از نظام ما هستند.

اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس تصريح كرد: بهتر است كه افرادي كه طرح مكتب ايراني را عنوان كرده‌اند زمينه نگاهشان را به سمت سخنان مقام معظم رهبري و توصيه‌هاي مراجع عظام تقليد معطوف كند ، چرا كه در حال حاضر انسان‌هاي دلسوز و فرهيخته به شدت طرح مكتب ايراني را نفي مي‌كنند.

يحيي‌زاده همچنين به ملاقات دو هفته پيش روحانيون مجلس با مراجع تقليد اشاره كرد و گفت:در اين ديدار اين موضوع به شدت از سوي برخي مراجع طرد شد و دو نفر از مراجع تاكيد بسيار در مورد خطرناك بودن مكتب ايراني داشتند.

وي در پايان گفت: مراجع و دلسوزان همه در مورد اين خطاي فاحش نگرانند و بهتر است اين موضوع بعنوان يك موضع اشتباه خط گرفته شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.