آخرین خبرحمید علیدوستی؛ مردی در سکوت
8بازدید

ترافيك سنگين در جاده چالوس

تعداد كثيري از خانواده‌ها براي سپري كردن روز طبيعت در مكان‌هاي سرسبز جاده چالوس را داشتند اما به دليل ترافيك سنگين در حال بازگشت هستند.

در سيزدهمين روز از بهار و همزمان با روز طبيعت ترافيك سنگيني در ابتداي جاده چالوس به سمت شمال وجود دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در حال حاضر خودروهاي بسياري قصد حركت به سمت شمال از جاده چالوس را دارند از اين رو ترافيك سنگيني در اين محور وجود دارد.
تعداد كثيري از خانواده‌ها براي سپري كردن روز طبيعت در مكان‌هاي سرسبز جاده چالوس را داشتند اما به دليل ترافيك سنگين در حال بازگشت هستند.
ماموران پليس راه در اين محور مستقر بوده و از هرگونه توقف خودروها به دليل اينكه حركت ديگر خودروها را دچار اخلال مي‌كند، جلوگيري مي‌كنند.
همچنين تا ساعاتي ديگر و حدود ساعت 15 تردد هرگونه خودرو از ابتداي جاده چالوس (ميدان اميركبير كرج) به سمت شمال ممنوع است.
پليس‌ راه استان‌هاي تهران و البرز از ساعت 15 و براي سهولت در بازگشت مسافران نوروزي حركت خودروها را از مرزن‌آباد به سمت كرج در جاده چالوس يك طرفه اعلام مي‌كنند.

همچنين اخبار رسيده از ديگر محورهاي مواصلاتي استان البرز از جمله اتوبان تهران ـ كرج و كرج ـ قزوين حاكي از ترافيك سنگيني است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.