آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
6بازدید

سانسور اظهارات احمدي نژاد در صداوسيما

در واکنش به اين اقدام صداوسيما وب سايت رياست جمهوري ايران متن کامل اظهارات احمدي نژاد را منتشر کرد که در آن احمدي نژاد هشدار مي دهد که دستگيري اعضاي کابينه اش خط قرمز دولت است.

روزنامه گاردين بريتانيا نوشت که صداوسيماي ايران اظهارات هشدار گونه محمود احمدي نژاد درباره دستگيري احتمالي اعضاي کابينه اش را سانسور کرد.

به گزارش عصر ايران، اين روزنامه بريتانيايي با انتشار گزارشي در اين باره نوشت: صداوسيماي دولتي ايران اظهارات روز چهارشنبه محمود احمدي نژاد پس از جلسه هيات دولت که درباره دستگيري احتمالي اعضاي کابينه اش هشدار داده بود را سانسور کرد.

اين روزنامه افزود: در واکنش به اين اقدام صداوسيما وب سايت رياست جمهوري ايران متن کامل اظهارات احمدي نژاد را منتشر کرد که در آن احمدي نژاد هشدار مي دهد که دستگيري اعضاي کابينه اش خط قرمز دولت است.

گاردين مي افزايد : اين نخستين بار نيست که صداوسيما اظهارات احمدي نژاد را سانسور مي کند بلکه در ماه آوريل و هنگامي که وي به حالت قهر 11 روز بر سر کار خود حاضر نشد نيز صداوسيما امکان گفت وگوي زنده تلويزيوني را از وي دريغ کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.