آخرین خبربقائی: نشست سه‌جانبه‌ای در چین برگزار نشده است
1بازدید

افزايش نسبي بهاي نفت در بازارهاي آسيا

نفت شیرین سبک آمریکا در بازارهای آسیایی، روزپنجشنبه برای تحویل در ماه اوت با بیست و هشت سنت افزایش به بشکه‌ای نود و هشت دلار و شصت و هشت سنت رسید.

در پی خوشبینی در بازارهای مالی درباره حل مسئله بدهی‌های مالی در اروپا و آمریکا، بهای نفت روز پنجشنبه در بازار معاملات آسیایی اندکی افزایش یافت.
 
نفت شیرین سبک آمریکا در بازارهای آسیایی، روزپنجشنبه برای تحویل در ماه اوت با بیست و هشت سنت افزایش به بشکه‌ای نود و هشت دلار و شصت و هشت سنت رسید.

نفت برنت دریای شمال نیز در همین بازار با نه سنت افزایش بشکه‌ای صد و هجده دلار و بیست و چهار سنت معامله شد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، روز چهارشنبه نیز بهای نفت شیرین سبک آمریکا در بازار نیویورک برای تحویل در ماه اوت با شصت و چهار سنت افزایش به نود و هشت دلار و چهارده سنت رسید.

نفت برنت دریای شمال نیز در بازار لندن روز چهارشنبه با یک دلار و نه سنت افزایش به بشکه‌ای صدو هجده دلار و پانزده سنت رسیده بود.
 
 
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.