آخرین خبربانک صادرات ایران؛ اولین بانک کشور در اعطای تسهیلات نقدینه
1بازدید

موج اعتراضات در اروپا به آلمان رسید

موج ناآرامی‌ها در اروپا این بار پس از انگلیس به آلمان سرایت کرد به طوری که در دو شب گذشته نیروهای امنیتی برای مهار این درگیری‌ها به طور گسترده در سطح شهر مستقر هستند.

با آغاز اعتراضات مردمی در برلین پایتخت آلمان، در ناآرامی های شب‌های گذشته 26 خودرو به آتش کشیده شد و پس از آن نیروهای امنیتی بطور گسترده در شهرها مستقر شده‌اند.
[موج اعتراضات در اروپا به آلمان رسید]

به گزارش فارس، موج ناآرامی‌ها در اروپا این بار پس از انگلیس به آلمان سرایت کرد به طوری که در دو شب گذشته نیروهای امنیتی برای مهار این درگیری‌ها به طور گسترده در سطح شهر مستقر هستند.

بنا بر گزارش شبکه بلومبرگ، معترضان خشمگین در آلمان تاکنون بیش از 26 خودرو را به آتش کشیده‌اند و تلاش‌های پلیس برای مهار این ناآرامی‌ها همچنان ادامه دارد.

بنا بر گزارش‌‌ها نیروهای پلیس با بالگرد در سرتاسر شب گذشته در شهر برلین گشت زنی کرده اند و نیروهای ضد شورش حضور گسترده‌ای در نقاط مختلف شهر دارند تا اعتراضات در این شهر فراگیر و خارج از کنترل نشود.

جوزف بیکر کارشناس تلویزیون بلومبرگ تصریح کرده که درگیری ها در آلمان بیش از پیش جنبه آنارشیستی دارد چرا که معترضان تنها خودرها را آتش می‌زنند.

این درحالی است که بسیاری از کارشناسان اعلام کرده‌اند که ناآرامی‌های جدید در آلمان ادامه اعتراضات مردمی است که از خاورمیانه به دیگر نقاط جهان نیز سرایت کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.