آخرین خبرنباید تندروها راه مذاکره را ببندند، صلح سیره امامان است
4بازدید

سوریه دبیر کل اتحادیه عرب را نپذیرفت

نبیل العربی قصد داشت در این سفر نگرانی های اتحادیه عرب درباره سرکوب مخالفان در سوریه را منتقل کند و ۱۳ پیشنهاد برای اصلاحات جهت پایان دادن به اغتشاشات بدهد.

سرویس بین الملل - دبیر کل اتحادیه عرب برنامه بازدید روز چهارشنبه از دمشق را که طی آن قصد داشت برای پایان آشوب ها به مقامات سوریه فشار آورد، به درخواست دولت این کشور عقب انداخته است.

به گزارش تابناک ،  خبرگزاری رسمی سانا سوریه از آقای العربی خواسته است این سفر را "به دلیل شرایطی که ورای اختیارات ماست" عقب بیاندازد.

نبیل العربی  قصد داشت در این سفر نگرانی های اتحادیه عرب درباره سرکوب مخالفان در سوریه را منتقل کند و ۱۳ پیشنهاد برای اصلاحات جهت پایان دادن به اغتشاشات بدهد.

این سند که ماه گذشته مورد توافق وزرای خارجه اتحادیه عرب قرار گرفت قرار بود شامل پیشنهاد برگزاری انتخابات ظرف سه سال و فشار بر بشار اسد رئیس جمهور سوریه برای تعهد نسبت به اصلاحاتی که در نطق هایش قول آن را داده است باشد.اما سوریه ابتدا با خشم به این پیشنهادها واکنش نشان داد و گفت شامل عباراتی غیرقابل قبول و جانبدارانه است.

رسانه های دولتی سوریه می گویند که قرار است تاریخ تازه ای برای بازدید آقای نبیل العربی تعیین شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.