آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
1بازدید

حاشیه‌های دولت؛ واقعیتی انکارناپذیر

مصباحی مقدم: چرا مشايي رييس دفتر رييس جمهور است؟

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: برای ما جای سوال و گلایه دارد که چرا با وجود اتفاقات اخیر و برخی حواشی رحیم مشایی همچنان رییس دفتر رییس جمهور است.

غلامرضا مصباحی مقدم در گفت‌و‌گو با ایلنا، تاکید کرد: بار‌ها گفته‌ایم که حضور مشایی در دولت به ضرر رییس جمهور و دولت است. با اين حال مشايي به همراه رییس جمهور به نيويورك رفت. اگرچه در حیطه اختیارات رییس جمهور است که هر کسی را که می‌خواهد همراه خود ببرد، اما با این شرایط برای اینکه به برخی حواشی دامن زده نشود، انتظار می‌رفت که رییس جمهور فرد دیگری را با خود به نیویورک ببرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید از حواشی دوری کرد، افزود: پرهیز دولت از حاشیه سازی نکته‌ای بود که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیز بود ولی اکنون حاشیه سازی در دولت واقعیتی شده است که نمی‌دانیم با آنچه کنیم.

وی در پایان گفت: اگر طرح سوال از رییس جمهور را مطرح کنیم تلقی تضعیف دولت می‌شود و اگر طرح سوال مطرح نشود تلقی کوتاه آمدن می‌شود و چنین حواشی را به وجود می‌آورد از این رو نمی‌دانیم دیگر باید چه کنیم؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.