آخرین خبرقمیت خودرو در بازار امروز 11 آبان ماه
2636بازدید

رایزنی بوش با ملک عبدالله درباره آناپلیس

قرار است، کشورهاي عربي روزهاي پنجشنبه و جمعه براي گرفتن تصميم دسته جمعي درباره شرکت در کنفرانس آناپليس، نشستي فوق‌العاده برگزار کنند.

شب گذشته، رئيس‌جمهوري آمريکا در گفت‌وگوي تلفني با پادشاه عربستان، درباره مذاکرات مقام‌هاي رژيم اسرائيل و تشکيلات خودگردان فلسطين و کنفرانس آناپليس، به بحث و تبادل نظر پرداخت.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاري عربستان سعودي، «گوردون جاندرو»، سخنگوي کاخ سفيد در‌ اين باره اظهار داشت: روابط دوجانبه، تحولات منطقه خاورميانه و جهان از جمله موضوعاتي بود که در ‌اين گفت‌وگو بررسي شد.

اين گفت‌وگو، در حالي انجام شد که دولت آمريکا شب گذشته، رسما 27 نوامبر (6 آذر) را زمان برگزاري کنفرانس آناپليس اعلام و فهرست نام شخصيت‌ها و کشورهاي دعوت شده به ‌اين کنفرانس را اعلام کرد.

عربستان سعودي نيز از جمله کشورهاي دعوت شده به ‌اين کنفرانس است، اما مقام‌هاي سعودي تاکنون اعلام نکرده‌اند که در‌ اين کنفرانس شرکت خواهند کرد، بلکه تنها بر ضرورت بررسي ريشه‌اي مناقشه اسرائيل و فلسطين تأکيد کرده‌اند.

قرار است، کشورهاي عربي روزهاي پنجشنبه و جمعه براي گرفتن تصميم دسته جمعي درباره شرکت در کنفرانس آناپليس، نشستي فوق‌العاده برگزار کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.