آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
4بازدید
۰

ارائه پیش‌نویس تحقیق و تفحص از شورای ایرانیان

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به سرنوشت تحقیق و تفحص از شورای عالی ایرانیان خارج از کشور گفت:تحقیقات از این شورا به پایان رسیده و طبق برنامه،گزارش این تحقیق و تفحص تا یک ماه دیگر در صحن علنی قرائت خواهد شد.

داریوش قنبری نماینده مردم ایلام در مجلس درباره تحقیق و تفحص از شورای عالی ایرانیان خارج از کشور اظهار داشت: طبق برنامه مجلس گزارش این تحقیق و تفحص تا یکماه آینده یعنی پایان آبان ماه در صحن علنی مجلس قرائت خواهد شد.

سخنگوی هیئت تحقیق و تفحص از شورای عالی ایرانیان خارج از کشور با اشاره به پایان تحقیقات در این باره به باشگاه خبرنگاران گفت:تحقیقات تکمیل شده و در هفته جاری پیش‌نویس گزارش هیئت آماده و به هیئت رئیسه ارائه خواهد شد.

عضو کمیسیون اجتماعی با اشاره به موازی کاری، اصراف بیت‌المال و دیدارهای مشکوک در شورای عالی ایرانیان خارج از کشور گفت:‌ این اقدامات شورا از محورهای اصلی این تحقیق و تفحص می‌باشد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.