آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
7بازدید

عدم رعایت تقدم ايران در نمايشگاه هنر اسلامي

نمايشگاه هنر اسلامي با آثاري از هنرمندان کشورهاي مختلف از امروز - 24 اکتبر- سال جاري برابر با دوم آبان‌ماه در موزه متروپوليتن برگزار مي‌شود که در رتبه‌بندي نام کشورهاي صاحب اثر در نمايشگاه ،کارتها، بروشور و کاتالوگ نمايشگاه تقدم نام ايران حفظ نشده و عنوان ايران پس از کشورهاي ديگري که آثارشان به نمايش گذاشته شده قرار گرفته است.

محمود شالويي و محمود فرشچيان نسبت به درج نام ايران پس از عنوان کشورهاي ديگر در نمايشگاه هنر اسلامي موزه هنر متروپوليتن واکنش نشان دادند.

به گزارش «ايسنا» نمايشگاه هنر اسلامي با آثاري از هنرمندان کشورهاي مختلف از امروز - 24 اکتبر- سال جاري برابر با دوم آبان‌ماه در موزه متروپوليتن برگزار مي‌شود که در رتبه‌بندي نام کشورهاي صاحب اثر در نمايشگاه ،کارتها، بروشور و کاتالوگ نمايشگاه تقدم نام ايران حفظ نشده و عنوان ايران پس از کشورهاي ديگري که آثارشان به نمايش گذاشته شده قرار گرفته است.

اين اتفاق موجب واکنش رييس موزه هنرهاي معاصرتهران و همچنين نگارگر پيشكسوت ايراني شد.

رييس موزه هنرهاي معاصر تهران در نامه‌اي به رييس موزه هنر متروپوليتن با تاكيد بر اهميت برگزاري نمايشگاه هنر اسلامي نوشت: «با توجه به اهميتي که ايران در هنر اسلامي به خود اختصاص داده و بيشتر هنرمندان جهان اسلام و آثار هنري در حوزه اسلامي به کشور ايران تعلق دارد، شايسته است که اولويت نام ايران در اين نمايشگاه حفظ شود و در موارد انتشاراتي و تبليغاتي نمايشگاه مانند کارت دعوت، پوستر ، بروشور و کاتالوگ نام ايران متناسب با جايگاه اين كشور در حوزه هنر اسلامي و اين نمايشگاه باشد.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.