آخرین خبرحمید علیدوستی؛ مردی در سکوت
3751بازدید

انتقاد ساركوزي از گسترش اسلام در اروپا

اين دو ميهمان كاخ اليزه، پس از پايان ديدارشان با ساركوزي دريافتند كه وي نه تنها با مسلمانان دشمني دارد كه انساني تندخو و بددهان است كه نمي‌تواند خشم دروني خود را مهار كند.

پايگاه خبري «المحيط»، چاپ لندن نوشت: ساركوزي در ديدار با مقامات اروپايي، رسما دشمني خود را با مسلمانان اروپا اعلام كرد.

به گزارش شبكه خبر، نيكولا ساركوزي، رئيس جمهور فرانسه، شمار رو به گسترش مسلمانان مقيم اروپا را با عبارت‌هاي تند و زننده به باد انتقاد گرفت.

پايگاه خبري المحيط به نقل از روزنامه فرانسوي «ليبراسيون» افزود: ساركوزي اين عبارت‌هاي تند را در جريان ديدارش با «بتيري اهيرن»، نخست وزير ايرلند و «فردريك راينفليت»، نخست‌وزير سوئد به كار برد و مسلمانان اروپا را مخاطب قرارداد كه بر خلاف سخنراني‌هاي معمول در محافل رسمي بود.

اين پايگاه خبري تصريح كرد: اين دو ميهمان كاخ اليزه، پس از پايان ديدارشان با ساركوزي دريافتند كه وي نه تنها با مسلمانان دشمني دارد كه انساني تندخو و بددهان است كه نمي‌تواند خشم دروني خود را مهار كند.

المحيط در ادامه افزود: روي هم رفته همين اخلاق تند و طبع دوگانه و متغير نيكولا ساركوزي است كه باعث شده همسرش از ادامه زندگي با وي، صرف‌نظر كند، حتي اين كه آن شخص، مرد شماره يك فرانسه باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.