آخرین خبرمحسنی اژه‌ای: برای پیروزی بر دشمن باید در اقتصاد قوی شویم
1بازدید

فوتیالیست بازداشتی عراقی در بحرین آزاد شد

یك فوتبالیست نوجوان عراقی كه به علت اینكه مظنون به شركت در تظاهرات ضد دولتی در بحرین بود، پس از هفت ماه بازداشت آزاد شد.

فردا : به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، عبدالامیر ناجی ازآزاد شدن پسرش ذوالفقار ناجی كه درحال حاضر 17 سال دارد خبر داد.
 
ناجی گفت: پسرش كه در تیم نوجوانان باشگاه المحرق بحرین بازی می كرد، در ماه آوریل در خانه شان در بحرین بازداشت و به یك سال زندان محكوم شد.
 
دولت بحرین تایید كرد كه این نوجوان عراقی جزو بیش از 300 زندانی است كه مشمول بخشودگی قرار گرفته و آزاد شده اند.
 
بازداشت ذوالفقار ناجی باعث تظاهرات خشمگینانه در عراق و نقاط دیگری مثال كانادا شد و تظاهر كنندگان خواستار آزادی او شدند.
 
پدر این نوجوان عراقی با بیان اینكه فرزندش بیگناه بوده گفت: او روز دوشنبه به بغداد بازمی گردد.
 
دولت پادشاهی بحرین اعتراضات مردمی را كه خواستار حقوق بیشتری در این كشور حاشیه خلیج فارس و محل استقرار ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریكا هستند به شدت سركوب كرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.