آخرین خبرمحکومیت جدید انضباطی برای پرسپولیس و سپاهان
4بازدید

فلاحت پیشه: امیدوارم تعلل دولت در ایجاد اشتغال و عمران، انتخاباتی نباشد

عملکرد دولت زیر متوسط است

متاسفانه دولت تنها در 50 در صد اول خوب عمل کرده ، به نحوی که بخشی از سهم عمران و تولید را هم به قسمت پرداخت یارانه خانوار اختصاص داده است که البته این اقدام دولت اثرات نامطلوبی داشته است ، از جمله با کاهش شدید تخصیص بودجه های عمرانی روبرو هستیم و خیلی از پروژه های عمرانی با مشکل جدی کمبود بودجه مواجه شده اند

حشمت الله فلاحت پیشه عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با اعتدال، تاکید کرد: در موضوع هدفمندی یارانه ها ، درخواست مجلس از دولت این است اصل قانون را اجرا کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: دولت موظف است 50 درصد از درآمد آزاد شده از پول حامل های انرژی را برای جبران کاستی های سبد خانواده و جبران گرانی به مردم بدهد و 50 درصد ما بقی را در قالب 20 درصد برای کارهای عمرانی و 30 درصد برای حوزه اشتغال چه کشاورزی و چه صنعت پرداخت کند.

نماینده مردم اسلام آباد غرب در مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه دولت تنها در 50 در صد اول خوب عمل کرده ، به نحوی که بخشی از سهم عمران و تولید را هم به قسمت پرداخت یارانه خانوار اختصاص داده است.

فلاحت پیشه ادامه داد: این اقدام دولت اثرات نامطلوبی داشته است ، از جمله با کاهش شدید تخصیص بودجه های عمرانی روبرو هستیم و خیلی از پروژه های عمرانی با مشکل جدی کمبود بودجه مواجه شده اند .

مشکل دیگر این است که در حوزه صنعت ، تولید و کشاورزی دولت نیز به تعهد خود عمل نکرده است و نتیجه آن افزایش بی کاری است ؛ یعنی دولت نمی تواند به هدف 5/2 میلیون شغلی که اعلام کرده بود برسد و نزدیک شود.

وی افزود: این 5/2 شغل وعده داده شده می بایست از محل 30 درصد آزادسازی یارانه ها تامین می شد که متاسفانه دولت به این تعهد خود هم در قبال صنایع و تولید عمل نکرده است و دولت برای این باید امر باید جبران جدی داشته باشد.

فلاحت پیشه گفت: هدف کوتاه مدت و هدف ملموس اجرای هدفمندی یارانه یعنی دادن پول به مردم عملی شده اما هدف میان مدت و بلند مدت آن که حفظ شرایط تولید و جلوگیری از ورشکستگی تولیدکنندگان اعم از کوچک کشاورزی و بزرگ کارخانجات صنعتی تامین نشده و عملکرد دولت زیر متوسط است.

 



وی ادامه داد: ما درباره ادعای ایجاد 5/2 میلیون شغل توسط دولت بسیار نگران هستیم، زیرا دولت عملا پولی را برای ایجاد مشاغل تدارک ندیده است.

فلاحت پیشه در خاتمه گفت: در تخصیص تسهیلات صندوق توسعه ملی هم مشکل وجود دارد در حالیکه این صندوق 26 میلیارد دلار پول دارد؛ دولت تعلل می کند و امیدوارم تعلل مسئولان دولت در ایجاد اشتغال و عمران کشور ، امری انتخاباتی نباشد.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.