آخرین خبرپایان فرصت یک‌ماهه دولت برای معرفی وزیر اطلاعات / گزینه نهایی چه زمانی معرفی می‌شود؟
0بازدید

محبوبترین مرورگرهای جهان معرفی شدند

آمارهای جدید نشان می دهند مرورگر گوگل کروم با غلبه بر مرورگر موزیلا فایرفاکس به دومین مرورگر محبوب جهان تبدیل شده است

پایگاه StatCounter گزارش می کند این مرورگر تازه کار که تنها سه سال از آغاز فعالیتش می گذرد در مقایسه با فایرفاکس که 25.2 درصد از سهام بازار جهانی را به خود اختصاص داده، 25.7 درصد از سهام بازار جهانی را در اختیار دارد.

مرورگر اینترنت اکسپلورر همچنان با در اختیار داشتن 40.6 درصد از سهام جهانی در بازار مرورگرها رتبه اول را تحت تسلط خود دارد، اما انتظار می رود کروم همچنان به توسعه خود ادامه داده و این شکاف را از بین ببرد.

گوگل کروم در بریتانیا نیز رتبه دوم محبوبترین مرورگرها را به دست آورده که البته نسبت به میانگین جهانی رتبه ای پایین تر را در اختیار دارد. در حال حاضر در حدود 42.8 درصد از کاربران از مرورگر مایکروسافت استفاده می کنند. در ایالات متحده میزان سهام مایکروسافت 50.7 درصد است در حالی که کروم 17.3 درصد را در اختیار دارد و هنوز تا غلبه بر مرورگر فایرفاکس راه طولانی در پیش رو دارد.

گوگل با تاخیر نسبتا زیاد و در دسامبر سال 2008 وارد کارزار مرورگرها شد اما به سرعت و با کمک گرفتن از انطباق موتور جستجوی گوگل بر روی خانه اصلی مرورگر کروم، تبلیغات تلویزیونی و بیلبوردی به سرعت شهرت پیدا کرد. همچنین گفته می شود سرعت بالای این مرورگر یکی از برتری های غیر قابل رقابت بر دیگر مرورگرهای موجود به شمار می رود.

بر اساس گزارش سی نت، در حال حاضر تمامی توسعه دهندگان مرورگر در پی افزودن سازگاری HTML5 به مرورگرهای خود هستند. این استاندارد جدید وب شیوه های جدید استفاده از ویدیو و عناصر تعاملی در صفحات را شامل شده و انتظار می رود در تعداد وب سایتهای فعال تغییری قابل توجه به وجود آورد.

منبع: مهر

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

100۱۳۹۰/۰۹/۱۳ ۱۸:۵۱

تیترتون غلطه
مرورگر مایکروسافت شاید پر استفاده ترین مرور گر باشه ولی این دلیل محبوتر بودنش نیست . چون همراه ویندوز عرضه میشه خیلی از کاربران بهش عادت کردن . ضمنا بعضی سایت ها فقط با این مرور گر کار میکنن
قابل توجه سایت سنجش

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.