آخرین خبرحمید علیدوستی؛ مردی در سکوت
1بازدید

سخنگوی کمیسیون انرژی:

افزایش قیمت بنزین غیرقانونی است

تک نرخی کردن قیمت بنزین در سال جاری تخلف است و خود دولت نیز اخیرا اعلام کرده که چنین تصمیمی ندارد/دولت تاکنون بیش از میزان تعیین شده قیمت بنزین را افزایش داده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی گفت: تاکنون دولت قیمت بنزین را از میزان تعیین شده در قانون هدفمندی یارانه‌ها بالا برده و تک نرخی کردن یا بالا‌تر رفتن قیمت آن غیرقانونی است.

عماد حسینی در گفت‌و‌گو با ایلنا با بیان اینکه قیمت حامل‌های انرژی نباید خودسرانه از سوی دولت بالا برود افزود: تک نرخی کردن قیمت بنزین در سال جاری تخلف است و خود دولت نیز اخیرا اعلام کرده که چنین تصمیمی ندارد.

به گفته وی، در قانون برنامه پنجم و قانون هدفمندی قوانینی برای میزان افزایش قیمت بنزین وجود دارد که بر اساس آن نمی‌توان قیمت بنزین را بالا‌تر از ۷۵۰ یا ۸۰۰ تومان برد.

وی با تاکید بر اینکه قرار بود در هر سال هدفمندی یارانه‌ها ۲۰ درصد به قیمت حامل‌های اضافه شود گفت: دولت تاکنون بیش از میزان تعیین شده قیمت بنزین را افزایش داده است در حالی که باید هر ساله درصدی به آن اضافه شده و در پایان برنامه به میزان تعیین شده برسد.

حسینی با بیان اینکه بالا بردن قیمت بنزین و تک نرخی کردن آن در این شرایط خلاف قانون است اظهارداشت: با بالارفتن قیمت بنزین تورم نیز همزمان تاثیرات احساسی خود را خواهد گذاشت.

سخنگوی کمیسیون انرژی تاکید کرد: باید قوانین بودجه و هدفمندی را برای تغییر قیمت حامل‌های انرژی در نظر داشت تا بتوان حامل‌های انرژی را مدیریت کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.