آخرین خبرمحسنی اژه‌ای: برای پیروزی بر دشمن باید در اقتصاد قوی شویم
1بازدید

تغییرات سیاسی ورزش در آستانه المپیک!

رئیس کمیته تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی با انتقاد از برخی تغییرات غیرکارشناسی در فدراسیون‌های ورزشی٬ خواستار تعیین تکلیف وضعیت مدیریت ورزش‌های حساس کشور در آستانه المپیک لندن شد.

علیرضا دهقان در گفت‌وگو با خانه ملت درباره نامه فیلا به فدراسیون کشتی ایرانی و توضیح‌خواهی پیرامون تغییرات مدیریتی ان گفت: ضعف‌های متعدد در انتخابات فدراسیون‌های ورزشی از نظر قانونی و اجرایی وجود دارد که لازم است با لایحه‌ای از سوی دولت سروسامان بگیرد و مجلس نیز قطعا حامی آن خواهد بود.

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی افزود: من پیشنهاد داده‌ام که کمیته ملی المپیک یا وزارت ورزش این مساله را از طریق لایحه دولتی مورد رسیدگی قرار دهند و در صورت عدم تمایل٬ نمایندگان به صورت طرح آن را مطرح خواهند کرد زیرا اگر قانون تصحیح و به‌روز شود٬ موارد اجرایی خودبه خود درست می‌شود و جایی برای گریز از قانون باقی نمی‌ماند.

 

تذکر نمایندگان برای کیفیت بهتر است و نه تضعیف

رئیس کمیته تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر حل این مشکلات تصریح کرد: این مشکلات از قبل وجود داشت و همه انتظار داشتیم تغییراتی به سوی بهبودی و کیفییت بهتر ایجاد شود اما متاسفانه جابه‌جایی‌های مکرر در میان مسئولان ورزشی٬ باعث شده آنها بیشتر در فکر تثبیت خودشان باشند و نه حل مسائل و مشکلات این حوزه‌ها.

دهقان درباره بعد نظارتی مجلس توضیح داد: نمایندگان مرتبا در حوزه ورزش تذکراتی به مسئولان مربوطه می‌دهند که هوشیار باشند و نباید به فشار آنها برای تضعیف نهادها٬ فدراسیون‌ها و وزارتخانه تعبیر شود و هدف همه آن است که شرایط مطلوبی برای ورزشکاران به منظور افتخارآفرینی در میادین ورزشی جهانی فراهم شود.

عضو کمیسیون فرهنگی با اشاره به تغییرات مدیریتی در فدراسیون‌های ورزشی گفت: در برخی فدراسیون‌ها که نیاز به تغییر فوری داشت٬ کاری صورت نگرفته و در مورد بعضی از آنها که با مدیریت موفق به فدراسیون‌های مدال‌آوری در مسابقات مختلف جهانی تبدیل شده بودند٬ تغییراتی را اعمال کردند که به ضرر ورزش ماست.

 

توضیحات وزیر ورزش درباره تغییرات فدراسیون‌ها قانع کننده نبود

وی ادامه داد: جای تعجب است چرا چنین تغییرات غیرکارشناسی در آستانه المپیک لندن در کشور رخ می‌‌دهد و مشکلات اینچنینی به وجود می‌آورند؛ لذا باید وضعیت ورزش‌های حساس کشور هرچه سریعتر مشخص شود.

دهقان با بیان اینکه رایزنی‌هایی از سوی نمایندگان با وزارت ورزش و جوانان صورت گرفته است٬ افزود: دلایل آنها قانع کننده نبود و نمایندگان در همین رابطه در هفته آینده از وزیر سوال خواهند کرد.

منابع خبری صبح دیروز از ارسال نامه فدراسیون بین‌المللی کشتی(فیلا) به فدراسیون کشتی ایران خبر دادند که بر اساس آن٬ فیلا خواستار توضیح کشورمان درمورد چگونگی تغییر و تحولات صورت گرفته در این فدراسیون شده و اعلام کرده است در صورت مشخص شدن دخالت دولت در این تغییرات، امکان تعلیق کشتی ایران وجود دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.