آخرین خبرترامپ: پرونده ایران یکی از عوامل شکست ما بود
1بازدید

سازمان تعزیرات از افزایش قیمت‌ها جلوگیری کند

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: سودجویان از این آشفتگی بازار داخل سوء استفاده می‌کنند و قیمت انواع کالاها اعم از وارداتی و غیر وارداتی را افزایش می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از مجلس، مصطفی مطورزاده تصریح کرد: افزایش بی‌رویه نرخ برخی کالاهای مصرفی مردم در شرایط کنونی با افزایش نرخ ارز، افزایش چشمگیری داشته است.

نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: بسیاری از کارخانه‌های کشور مواد اولیه خود را از کشورهاتی خارجی تهیه می‌کنند که طبیعی است در زمان افزایش نرخ ارز، آن‌ها هم افزایش قیمت دهند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر کالاهای وارداتی نیز در زمان افزایش نرخ ارز، افزایش قیمت بیشتری خواهند داشت، و به همین علت است که جامعه در شرایط کنونی شاهد افزایش به یک‌باره قیمت‌ها بوده است.

مطورزاده، با بیان این که افزایش قیمت‌ها در شرایط کنونی با هیچ زمانی حتی زمان اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها قیاس کردنی نیست، هشدار داد: برخی فروشندگان کالاهای 100 درصد ساخت داخل را هم با افزایش قیمت می‌فروشند که این مسئله بیانگر سودجویی و تخلف آنان است.

وی، پاسخ‌گو بودن مسئولان اقتصادی و رئیس بانک مرکزی را در چنین شرایطی ضروری خواند و پاسخ‌گویی مسئولان را موجب آرامش بازار برشمرد.

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس هشتم تأکید کرد: سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده باید از افزایش قیمت‌های بی‌رویه جلوگیری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.