آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
1بازدید

دستگیری پزشک قلابی که مدرک جعل می‌کرد

با تلاش و پیگیری مسئولان سازمان نظام پزشکی، پزشک قلابی و جاعل تعداد زیادی از مدارک و اسناد دولتی و غیر دولتی توسط مأموران انتظامی دستگیر شد.

هفته گذشته و در پی گزارشات مردمی واصله به سازمان نظام پزشکی مشخص شد که فردی به نام «علیرضا ر» با جعل عنوان پزشک و انتخاب نام و نام خانوادگی یکی از پزشکان سرشناس در تهران اقدام به جعل مدارک و مهر نظام پزشکی و استفاده غیر قانونی از آنها نموده است.

با هوشیاری و اقدام سریع مسؤولان سازمان نظام پزشکی و هماهنگی با پلیس آگاهی، فرد مورد نظر پس از بررسیهای کارشناسی شناسایی و دستگیر شد و از محل کار وی تعداد زیادی از مدارک، اسناد و مهرهای مؤسسات دولتی و غیر دولتی کشف و ضبط شد.
متهم نامبرده در حال حاضر برای پیگیری قضایی پرونده در اختیار مراجع انتظامی قرار دارد.

پیش از این نیز در چند ماه گذشته، پزشک جاعل دیگری توسط مسؤولان سازمان نظام پزشکی شناسایی و دستگیر شده بود.

منبع: مهر

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.