آخرین خبرآتش‌سوزی ۲ نفتکش و یک ید‌ک‌کش متخلف در تنگهٔ هرمز
3بازدید
۵۲

هکرهای اسرائیلی سایت‌های ایرانی را هک کردند+تصویر

گروهی از هکرهای اسرائیلی مدعی هستند که شماری از سایت‌های ایران را در واکنش به هک شدن سایت‌های خود، هک و از دسترس خارج کرده‌اند؛ اما گویا آنان در این زمینه دچار اشتباهی اساسی شده‌اند.

هکرهای اسرائیلی سایت‌های ایرانی را هک کردند+تصویر
سرویس اجتماعی ـ گروهی از هکرهای اسرائیلی مدعی هستند که شماری از سایت‌های ایران را در واکنش به هک شدن سایت‌های خود، هک و از دسترس خارج کرده‌اند.

به گزارش «تابناک»، این گروه هکری که خود را تیم نیروهای دفاعی اسرائیل نامیده‌اند، اعلام کرده‌اند که این کار را در تلافی هک شدن سایت برخی از روزنامه‌ها و بیمارستان‌های اسرائیلی انجام داده‌اند.



در پیام این گروه آمده است: اگر هکرهای عرب، سایت‌های ما را هک می‌کنند، ما هم ساکت نمی‌نشینیم، ما به همه هکرهای عرب اعلام می‌کنیم که شما سخت در اشتباهید.

HACK از آن دست لغات انگلیسی است که معانی بسیاری برایش می‌توان یافت؛ اما اگر درباره رایانه به کار برده شود، غالبا معنی خوشی ندارد و بیشتر خرابکاری و سرقت اطلاعات و... را به ذهن می‌آورد؛ دانشی سیاه که در بهترین حالت، کارکرد مقابله‌ای دارد؛ به این معنا که اگر کسی به این علم دسترسی نداشت، ضرری متوجه بشریت نمی‌شد! البته همین کارکرد مثبت موجب شده که هکر‌ها (هک کنندگان) به چند دسته تقسیم شوند؛ از کلاه سیاه‌های مخرب تا کلاه سفید‌ها که لابد در شرکت‌های تأمین امنیت سایت‌ها کار می‌کنند و شاید از دید رقیب، سزاوار کلاه سیاه باشند. اینکه چرا گروه بندی بر پایه رنگ کلاه بوده، خود حکایت دیگری است، ولی همین قدر بگوییم که کلاه‌هایی با رنگ خاکستری (افرادی که گاه مخرب هستند و‌ گاه شاید مفید) و صورتی‌ (یا تحت تعلیم هستند و یا نادانسته هکر شده‌اند!) هم از همین خانواده هستند؛ خانواده‌ای که‌ ممکن است، عضو دولتی هم بپذیرند؛ اینجاست که کل کل بین دو کشور هم ممکن است آغاز شود... فرهنگستان زبان و ادب فارسی به جای hack، «رخنه کردن» را مصوب کرده که گویا جایگزین مناسبی نیست.
این گروه همچنین اعلام کرده که سایت وزارت بهداشت ایران و همچنین سایت شبکه پرس تی وی را هک کرده‌اند؛ اما پیگیری خبرنگار «تابناک»، نشان می‌دهد که این دو سایت، اکنون در دسترس هستند و مشکلی از این بابت ندارند.

این در حالی است که این گروه هکری اسرائیلی، چند سایت کوچک ایرانی به آدرس‌های http: //syakh. ir و http: //www. sarallahco. ir را هک و از دسترس خارج کرده‌اند.

در پیامی که این هکر‌ها روی این دو سایت گذاشته‌اند، آمده است که این سایت توسط نیروهای دفاعی اسرائیل هک و در ادامه این پیام، توهین‌هایی هم به اعراب نوشته شده است.

مدتی است که هک کردن سایت‌های عربی و اسرائیلی میان دو طرف آغاز شده است؛ اما به ظاهر این هکر‌های اسرائیلی می‌پندارند، ایران هم کشور عربی است که برای مقابله به مثل سایت‌های ایرانی را هک کرده‌اند. با وجود این نیز آنان نتوانسته‌اند سایت‌های معتبری در ایران را هک کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ماني۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۷:۳۹

بياييد كمي علمي بررسي كنيم.
سايت syakh.ir توسط شخصي مالزيايي ثبت شده است:

person: Syakhir Jaafar
e-mail: tenukes@gmail.com
address: 42, Jalan Udang Gantung 1 Taman Cuepacs., Segambut, Kuala Lumpur, MY

و در تگزاس ايالت متحده هاست شده كه هيچ ربطي به ايران نداره و بعيد هم نيست اصلا كار خودشون باشه ولي همين كه با دامنه ir ثبت شده جاي تأمل داره
-----------------------------------
ولي سايت sarallahco.ir توسط يك ايراني ثبت شده ولي در كشور آلمان هاست شده و باز هم ربطي به فضاي سايبري ايران نداره چراكه دولت بارها اعلام كرده كه سايتهاي دولتي بايستي درون كشور عزيزمان ايران هاست بشن
موفق باشيد

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۷:۳۷

تابناک شرم کن خجالت بکش.
نظرات خنثای منو منتشر نمی کنی بعد این نظرات توهین آمیزو منتشر می کنی؟ مگه خیلی از ایرانی ها عرب نیستن؟
حالا که سانسور بلدی درست سانسور کن.

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۷:۰۳

مطمئن باشن جوابشو خیلی محکمتر میگیرند

طاها۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۶:۲۹

اینا هنوز دردشون ساکت نشده و یادشون نرفته هک سیستم پهپاد رو.

امینی۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۶:۲۳

ندای الله اکبر و یاحسین ما همه ی دارو ندارشون رو از بین میبره . هیچی نیستن . الله اکبر

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۵:۴۰

پ ن پ میخواین وقتی اسم سایت ثارالله (اسم عربی) هستش فکر کنم ما غیر عربیم؟!!

محمد۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۴:۵۲

انقدر بدم میاد مارو با عربا یکی میکنن! احمقا!

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۷:۴۲

عربها چه بدی دارند؟ و تو چه گلی به سر این مملکت زدی؟

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۵:۴۹

نژاد پرستی خوب نیست

بچه محل۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۴:۳۷

این هکر ها هم عجب احمق هایی اند . یکی نیست به این حیوانات بی ادب بگه که ایرانی ها که عرب نیستند که تو سایت های ما به عرب ها فحش میدن

محمد۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۴:۳۳

کلا در تمام دنیا این تصور هست که ایرانیها عرب نژادن.

pouria۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۴:۳۳

ما هکرهای ۲۰ئ داریم که اگه بخواهیم همه سایتاشون را به راحتی هک میکنند. کلاّ اسرائیل هیچ غلطی نمیتواند بکند.

am0011ir۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۴:۲۲

تابناک کاش اسم سایت ها رو نمی نوشتی

شیما۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۴:۲۰

آخه چرا ما ایرانیا باید همیشه جز اعراب شناخته بشیم... عجب بدبختیه ها :|

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۴:۰۹

مگه ما عربیم!

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۴:۰۸

برای اون دوستانی که فکر می کنن هک کردن یا دیفیس (تغییر یا اضافه کردن) یک سایت غیر رسمی کار خیلی سختیه عرض کنم که ورژن های برنامه های سرویس دهنده مثلاً ای اس پی مدام در حال بهبوده و این به دلیل پیدا شدن حفره های امنیتی در نرم افزار های سرویس دهنده است. اگه وب سایت از نرم افزار به روز استفاده نکنه، به راحتی می شه توسط یکی از این حفره های امنیتی، اونو هک کرد. البته بعضی مواقع هم کد نویسی غیر اصولی ممکنه باعث این اتفاق بشه. ولی معمولاً سرور های خوب به طور هفته ای یا روزانه از کل محتویات نسخه ی پشتیبان می گیرند و در صورت هک شدن و حتی پاک شدن تمام محتویات سایت، جدید ترین نسخه ی پشتیبان را بر روی سایت بر می گردونن.

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۴:۰۷

باور کنید عرب فرض کردن ما ایرانی ها توسط مردم دنیا از 1000 تا هک کردن تحملش سخت تره

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۷:۴۰

عرب بودن هیچ عیب نیست. در ایران تعداد زیادی عرب هست. چنانکه اقوام دیگر هم هست و همه میتوانند خوب یا بد باشند. برتری بین عرب و ترک و بلوچ و گیلک و لر و فرانسوی و چینی و ... نیست مگر به یه فضیلتی ، علمی ، اخلاقی یا ترسی از خدا

مهدی۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۴:۰۲

وقتی هكر ها كه مخ هاي كشور حساب ميشن فرق ايراني رو با اعراب نميفهمن دیگه ببین وضع بقیه شون چقدر خرابه...!!!

امید۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۴:۰۱

ما هم هکشون میکنیم.

مهدی00۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۳:۵۷

این سایت ها یه مطلب فارسی هم ندارند تو گوگل سرچ کنین فکر نکنم سایت های فعالی بودن اگه راست میگند دو سه تا سایت معروف را هک کنند

امیر۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۳:۵۶

میگم این اعراب چقدر تشریف دارند این همه بهشون فحاشی مسشه بازهم با اسرائیل و هم پیماناش همکاری می کنند!!

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۳:۵۴

اين بچه بازي ها آغازش از طرف ايران بود.
اصلا من نميفهمم هك يك سايت ميتونه چه تاثيري داشته باشه يا چه حاصل كند.
اين بچه بازي ها 2 زار نمي ارزد

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۳:۴۶

این بازی رو خودمون راه انداختیم و هی افتخار از خودمون در کردیم
اینم نتیجش!

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۳:۳۹

پس کار بچه مدرسه ای هایشونه

گروه سایبری حماس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۳:۳۸

سلام علیکم
این تازه کارها با تزریق SQL به سرور اصلی سایت های مذکور موفق به حمله به این سایت ها شدند.هشدار به سایت های ایرانی:لطفا از ورود SQL به سرور های خود جلوگیری کنید.البته SQL ها بیشتر در وبلاگ ها کاربرد دارند.

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۷:۰۴

بابا باهوش. ایران با داشتن دانشمندای نرم افزاری مثل شما دیگه چه غمی داره

masoud۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۶:۴۱

مگه آمپوله تزریق کنن، هک SQL برای نفوذ به بانک اطلاعاتی و تغییر داده های اون استفاده میشه، که ربطی به این نداره، برای هکی مثل این از هک اسکریپتی استفاده میشه، به این شکل که تو قسمتی از سایت که باگ داره کد اسکریپت وارد میکنن و با لود صفحه کدای اسکریپت قرار داده شده این صفحه لود میشه. احتمالا هم به خاطر استفاده از ابزار اماده مثل CKEditor تونستن این کارو بکنن.

saeeded۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۶:۱۶

بابا کله ...
حداقل اسمتو یه جور دیگه مینوشتی اونوریا به ریش تو و ایرانی ها نخندن ....
داداش SQL رو تزریق میکنن تو سایت ؟؟؟؟؟؟
آدم بعضی وقتا اظهار نظر نکنه خیلی بهتر میشه .
SQL Injection یه متدی هست که از طریق خطا های متداول sql امکان تزریق داده به سطر ها و فیلد های داخل بانک اطلاعاتی وجود داره ... حتی تا جایی میتونه پیش بره که کل ساختار بانک اطلاعاتی و داده های اون رو هم میشه دید و ویرایش کرد.
SQL برا ویندوز و Mysql برا لینوکس دو بانک اطلاعاتی خیلی متداول هست که تو بیشتر وب سایت ها استفاده میشه.

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۵:۳۷

خوب هوشمند اینها که وبلاگ نیستند پسوندشونو نگاه کنی میفهمی وب سایتند !

کامران۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۳:۳۷

یه کاری می کنن خودم دست به کار بشم کل اسرائیل رو با جاش هک کنم

sajjad۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۳:۳۶

البته پایین سایت یه سری فحشهایی هم نثار عربها کردن که تابناک جون خوب فیلترشون کردی ...

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۳:۳۳

بابا اون آخرش هم میاوردین تو عکس مگه چه اشکالی داره :)

ا۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۳:۱۸

چیزی که عوض داره گله نداره

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۳:۰۴

این عمل نشانه کم آوردن اوناست...

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۷:۰۲

آهان وقتی ما سایت اونارو هک می کنیم نشانه ی زیاد آوردن ماست حتما

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۲:۵۹

نکته جالب اینکه نوشته Hi Arab و آخرش ناسزا گفته!
این شعور یه اسرائیلیه...

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۲:۵۹

ولی فوشها ش رو به عربها دادند

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۶:۵۸

واقعا خجالت داره مگه تو ایران عرب نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۲:۵۷

بابا دولت از ما حمایت کنه به ما آدرس سایت بده جنازه تحویل بگیره ولی باید از لحاظ سیستمی و انفورماتیک دست ما باز باشه تا نشونشون بدیم ی من ماست چقدر کره میده

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۷:۳۸

یواش تر برو نمره منفی نگیری.

hack۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۲:۵۳

این حرفا چرته.اسرائیل صد سال دگ هم نمیتونه کاری بکنه.این سایت اصلا هک نیست فقط صفحه اولشو اینطوری تعریف کردن که بیاد بالا.

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۵:۳۴

حتم داری این سایت ها هک نشده ؟

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۲:۵۰

در واقع نان در هک سایتهای مالی و بانک و اقتصادی است. اینکه وبلاگ و یا سایت منابع طبیعی را هک کنند چه نانی دارد؟
به فکر ضربه زدن معنی دار و اساسی به دشمن باید بود که تاثیر را در عمل و نزول شاخص توسعه ببینیم.
مثلا نابودی کشاوورزی و خشکسالی و بیماری و ... .

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۲:۴۸

یه جملش رو سانسور کردی ها!

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۲:۴۶

حك! هك!

علي۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۲:۴۱

شانس كه نداريم عرب ها با اسرائيلي ها دعوا دارن چوپش رو ما ميخوريم يكي به اونها بگه ما جزو كشورهاي عرب زبان نيستيم سوئ تفاهم از همين ندونستن ها شروع ميشه

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۲:۳۸

شتر در خواب بیند پنبه دانه
گهی لپلپ خورد گه دانه دانه

فلانی۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۶:۴۳

اخوی
گهی لف لف خورد گه دانه دانه
نه گهی لپ لپ خورد ........

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۵:۳۳

این حرفت خطاب به هکرای ایرانیه دیگه ؟

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۲:۳۲

خجالت بكشيد اين چه حرفي كه تو صفحه هك نوشتن

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۰۷ ۱۵:۴۲

ما هم ايضا اسرائيليارو بووووووووووق.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.