آخرین خبرحمید علیدوستی؛ مردی در سکوت
0بازدید

تصاویر: مسجد علیشاه؛ ارگ تبریز

تبریز ـ خبرگزاری مهر: این ارگ یکی از بلندترین دیوارهای تاریخی کشور و نماد شهر تبریز است. این ارگ در مرکز شهر تبریز، در ضلع جنوبی تقاطع خیابان امام خمینی و فردوسی قرار دارد و امروزه فضای پیرامون آن برای برگزاری نماز جمعه مورد استفاده قرار می‌گیرد و مصلای بزرگ تبریز در این مکان احداث شده‌است.

























عکس: وحید مقدم

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سعید۱۳۹۰/۱۲/۰۷ ۱۴:۱۵

این بنا مظلوم ترین بنای تاریخی کشور است

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۷ ۱۳:۴۶

الان بیش از بیست سال است که به این وضع رها شده است!!!و با کمال تعجب حفاری های بسیاری هم به بهانه ساخت مصلی در اطراف آین بنا زیبا انجام گرفته و میگیرد!

امير احمد اكبري از تبريز۱۳۹۰/۱۲/۰۷ ۱۳:۲۸

اين ارگ رو متاسفانه تبديل به ويرانه اي كردند و جز آه و افسوس از نظاره اش چيزي نصيب مردم تبريز نيست

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۷ ۱۳:۲۷

خوب اول گذاشتیم ازبین برود،بعدآمدیم حفظش کنیم. البته باید توجه داشت الان که اینجانب 34سال سن دارم از رئزی که به یاددارم داربستهای مربوط به به مرمت این بنای تاریخی را دراطراف آن دیده ام واحتمالا با این سرعت مرمت درسالهای آتی نیز خواهم دید.

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۷ ۱۳:۱۶

در کشورهای پیشرفته و کوتاه تاریخ دنیا پیرامون چنین بناهائی را چنان خالی می کنند که عظمت اثر به خوبی جلوه گر شود. متاسفانه در تبریز پیرامون این بناها را آن چنان با ساختمانهای مدرن اشباع می کنند که بنای تاریخی در میان آن مدفون می شود.

احمد۱۳۹۰/۱۲/۰۷ ۱۳:۰۱

این ارگ بلند شهر تبریز است
افراشته قامت رسایش را

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۰۷ ۱۲:۵۲

وایسادن هر وقت به طور کامل از بین رفت اونوقت بازسازی کنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.