آخرین خبرورود اولین مسلمان به سنای آمریکا؛ چگونه «عبدل‌السید» «ان‌شاءالله» را به «الحمدلله» تغییر داد؟
0بازدید
۰

کلاهبرداري از رانندگان با کيسه هاي سنگ و آجر

مرد ۵۳ساله اي که با کرايه خودروهاي دربستي و تاکسي تلفني از رانندگان کلاهبرداري مي کرد توسط پليس آگاهي خراسان رضوي دستگير شد.

رئيس پليس آگاهي خراسان رضوي درباره چگونگي کلاهبرداري هاي اين مرد ميانسال به خراسان گفت: به دنبال اعلام شکايت تعدادي از رانندگان آژانس هاي تلفني و خودروهاي مسافربر مبني بر اين که فردي از آنان مبالغي بين ۳۰ تا ۵۰هزارتومان کلاهبرداري کرده و با شگرد خاصي متواري شده است تلاش کارآگاهان دايره مبارزه با جعل وکلاهبرداري براي شناسايي و دستگيري اين فرد آغاز شد تا اين که آنان موفق شدند مرد ۵۳ ساله را که (ع- س) نام دارد با استفاده از مشخصاتي که مالباختگان به پليس داده بودند دستگير کنند.

سرهنگ کارآگاه حسين بيدمشکي درباره شگرد متهم براي کلاهبرداري افزود: او با پيشنهاد مبالغ بالا به رانندگان خودروهاي مسافربر، خود را راننده کاميون سنگين معرفي مي کرد و سپس با گذاشتن چند کيسه داخل خودرو چنين وانمود مي کرد که اين وسايل قطعات يدکي کاميون است و او آن ها را براي تعمير کاميون مي برد.وي اضافه کرد: متهم سپس در بين راه راننده خودرو را سرگرم مي کرد و با گرفتن مبالغي بين ۳۰ تا ۵۰ هزارتومان از آنان، با شگردي خاص متواري مي شد. رئيس پليس آگاهي تصريح کرد: وقتي راننده خودرو به سراغ محتويات کيسه هاي داخل خودرو مي رفت متوجه مي شد که کيسه ها محتوي سنگ و آجر است و متهم با اين شگرد از وي کلاهبرداري کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.