آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
1بازدید

صدور حکم بدوی برای 4 عضو یک جريان خاص

سایت خبری مشرق نیوز نوشت:

حکم بدوي چهار تن از اعضاي جريان انحرافي، صبح دیروز از سوي شعبه 15 دادگاه انقلاب صادر شد. «ع. پ»، مدير سابق منطقه آزاد اروند، به جرم دريافت رشوه به 10 سال حبس تعزيري و انفصال دائم از خدمات دولتي، دو سال حبس به جرم اختلاس، پرداخت 800 ميليون ريال جزاي نقدي و 74 ضربه شلاق و همچنين دو سال حبس جداگانه به علت تحصيل مال نامشروع، محکوم شد.

بر اساس این گزارش «ع. م» مدير سابق منطقه آزاد ارس نيز به جرم اختلاس به هفت سال حبس تعزيري و انفصال دائم از خدمات دولتي و 74 ضربه شلاق، رد مال اختلاس‌شده و همچنين به جرم جعل مدرک تحصيلي دانشگاه آزاد اسلامي به سه سال حبس محکوم شد. همچنین مهندس «و» از مرتبطین جریان انحرافی و از مدیران يکي از مناطق آزاد تجاري کشور نيز به جرم اختلاس به هشت سال حبس تعزيري، انفصال دائم از خدمات دولتي، 74 ضربه شلاق و جريمه نقدي محکوم شد.
«م. ه» از مسوولان دولتي نيز به جرم تحصيل مال نامشروع به دو سال حبس تعزيري و رد اصل مال به مبلغ 600 ميليون ريال محکوم گرديد. این احکام در دادگاه بدوي صادر شده و حق اعتراض برای متهمان در دادگاه تجدید نظر محفوظ است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.