آخرین خبرعکس: تسلیم استوارنامه سفرای کشورها به رییس جمهور
1بازدید
۰

بزرگ‌ترین تولیدکننده رايانه‌های سیار جهان

آمارهای منتشره نشان می‌دهند که شرکت اپل بزرگترین تولیدکننده کامپیوترهای سیار جهان است.

به گزارش ایسنا، شرکت مطالعاتی NPD DisplaySearch در گزارش فصلی خود درباره تولید کامپیوترهای سیار (تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها) اعلام کرد که تولید این کامپیوترها از سوی شرکت اپل در سه ماهه اول سال جاری میلادی تقریبا دو برابر نزدیکترین رقیب خود بوده است.

بر این اساس اپل در سه ماهه اول سال جاری 17 میلیون و 200 هزار دستگاه کامپیوتر سیار تولید کرده است که 22.5 درصد مجموع تولید در جهان است که در مقایسه با شرکت HP به عنوان نزدیک‌ترین رقیبش دو برابر بیش‌تر است.

گفته شده است که تقاضای بالا برای تلفن‌های همراه هوشمند آی‌فون یکی از مهمترین دلایل کسب چنین جایگاهی برای اپل بوده است. پس از اپل، شرکت‌های HP، ایسر، لنوو و Dell در مکان‌های بعدی قرار دارند و این شرکت‌ها به مدد لپ‌تاپ‌های تولیدی خود در این جایگاه قرار گرفته‌اند.

بر این اساس در بازار تبلت اپل با سهم 62.8 در صدر در مکان اول جای گرفته است و سامسونگ نیز با سهم 7.5 درصدی در مکان بعدی قرار دارد. در بازار لپ‌تاپ و مینی لپ‌تاپ شرکت HP با سهم 16.2 درصدی در صدر قرار دارد و پس از آن ایسر با سهم 11.9 درصدی قرار گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.