آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
4بازدید

بانـك مركزي به اجبـار طـلا وارد كـرده بود

معاون سابق بانك مركزي با دفاع از عملكرد بانك مركزي در زمينه واردات طلا عنوان كرد:‌ بانك مركزي از روي اجبار اين كار را براي حفظ و حراست از كشور انجام داده بود.

به گزارش ایسنا، علي اكبر كميجاني پس از آن‌كه در نشست تخصصي پول، بانك، توسعه اقتصادي گلايه‌هايي نسبت به عملكرد بانك مركزي در مورد واردات طلا و ضرب سكه و كنترل بازار از اين طريق مطرح شد، عنوان كرد: اگر شرايط بين المللي كه ايران طي 10 سال اخير با آن مواجه بوده است را ملاحظه كنيم مي‌بينيم كه بانك مركزي از واردات طلا قصد اين را نداشته كه طلا بخرد و با فروش آن در بازار داخلي سود كند بلكه براي نجات ملي اين كار را انجام داده بود.

وي با انتقاد از تصميم شوراي پول واعتبار در اواخر سال 89 مبني بر كاهش نرخ سود سپرده‌ها متذكر شد: در آن زمان وقتي تورم 15 تا 20 درصدي وجود داشت و سه ماه از اجراي هدفمندي‌ يارانه‌ها مي گذشت وهمه مي دانستند كه چه نوع انتظار تورمي در آغاز سال 90 وجود دارد اما شوراي پول و اعتبار نرخ منفي سود سپرده‌ها را منفي‌تر كرد اين تصميم باعث خريد دارايي‌هاي ديگر به جاي سپرده گذاري بانكي شد.

كميجاني با اشاره به اقدام بانك مركزي مبني بر واردات طلا مجددا عنوان كرد: بانك مركزي از روي اجبار اين كار را انجام داد و اين كار براي حفظ و حراست كشور بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.