روزنما: آذربایجان، یک روز پس از زلزله
زمین لرزه شدیدی شب گذشته پنج استان شمال غربی کشور را لرزاند و تا کنون 300 تن از هموطنانمان جان باختند.





ازدحام مردم تبریز برای اهدای خون به زلزله زدگان و کمبود مراکز اهدای خون مردم را با مشکل روبهرو کرد.

رضا یزدانی در دیدار نیمه نهایی مصدوم شد و نتوانست به فینال راه یابد.

احسان لشگری مدال برنز را بر گردن آویخت

کمیل قاسمی به برنز 120 کیلو رسید.

اسماعیلپور با شکست مقابل نماینده هند از حضور در دیدار ردهبندی بازماند.

استقبال مردم اردبیل از سجاد انوشیروانی

مراسم احیاي شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان در دانشگاه امام صادق(ع)

مراسم احیای شب قدر در حرم مطهر کریمه اهل بیت(س) در قم


خانه مشروطه اصفهان با معماری چشم نواز دوره قاجار در حدود يکصد سال پيش محل گردهمایی علما، آزاديخواهان و مردم اصفهان بوده است.



جشن صد سالگی نیروی هوایی روسیه


شادی مکزیکی ها پس از پیروزی تیم کشورشان برابر برزیل و قهرمانی در المپیک

آتش سوزی در جنگل های اسپانیا


نشست انتخاباتی میت رامنی

باغ وحش پاناما سیتی

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
من الان از پایگاه انتقال خون از نارمک تهران برمیگردم این قدر متقاضی زیاد بود که برای یک خون دادن سه ساعت تو صف واستادیم
مردم اذربایجان بدونن همه ی ایران به فکر شما هستند
وای!قلبم به درد اومد....
کمکها یک لحظه هم نباید قطع بشه....خودتون رو جای این مردم زلزله زده بذارید مسوولان!
تفاوت این زلزله با زلزله سال 75 اردبیل با 6.5 ریشتر این بود که زلزله سال 75 زمین بقدری میلرزید که نمی توانستی روی پا بایستی من موقع فرار دو بار خوردم زمین اما در این زلزله زمین خیلی کم میلرزید به طوری که من از صدای سقف و دیوار و حرکت لوستر متوجه زلزله شدم این زلزله بیشتر به سقف و دیوار فشار وارد می کرد و واقعا خطرناک بود.
لطفا پيگير باشين تمهيدات و تدابير ويژه اي براي انتخاب رشته كنكور سراسري استان آذربايجان شرقي و اختصاص وقت و سهميه مازاد براي زلزله زدگان اين مناطق در كنكور صورت بگيره
به نکته بسیار جالبی اشاره کردی
در مورد وقت اضافی برای کنکوریها کاملا حق با شماست. ولی هر چی فکر میکنم نمیتونم متوجه بشم چرا سهمیه اضافی باید در نظر گرفته بشه؟!!!
مديرکل هلال احمر جمهوری اسلامی ايران نيز از اعلام آمادگی کشورهای سنگاپور، تايوان، آلمان، پزشکان بدون مرز و دفتر يونيسف در تهران خبر داده است ولی گفت که هلال احمر نيازی به کمک های بين المللی ندارد.
پويا حاجيان در گفت و گو با خبرگزاری ايسنا گفته است که «با توجه به توانايی جمعيت هلال احمر در پوشش مناطق امدادی مناطق زلزله زده، نيازی به کمک های بين المللی نيست.»
اين اظهار نظر در حالی است که گزارش رسانه های ايران و اظهارات نمايندگان استان آذربايجان شرقی در مجلس شورای اسلامی حاکی است که وضعيت منطقه پس از وقوع زلزله وخيم است و کار امدادرسانی به کندی پيش می رود.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.