آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
1بازدید

«الی بیت‌‌المقدس» برای پاسخ به صهیونیستها

فرمانده سپاه تهران بزرگ گفت: اگر رژیم صهیونیستی خطای استراتژیک انجام دهد با عملیاتی به نام الی بیت‌المقدس پاسخ آنها را خواهیم داد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، سردار محسن کاظمینی فرمانده سپاه محمد رسول‌الله تهران بزرگ در مراسم افتتاحیه نمایشگاه یاد یاران در محل دهکده مقاومت با اشاره به اهانت به ساحت پیامبر اعظم(ص)، گفت: امیدواریم خداوند پاسخ اهانتی را که به ساحت پیامبر عظیم الشان اسلام شد، بدهد.

وی افزود: تاریخ دفاع مقدس تاریخ بی‌نظیری برای نسل‌های آینده خواهد بود و فرهنگ دفاع مقدس رمز موفقیت انقلاب اسلامی بوده و هست.

سردار کاظمینی ادامه داد: اگر مقاومت در همه عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و غیره ایجاد کنیم موفق خواهیم بود.

وی تصریح کرد: امروز با تلاش متخصصان در عرصه نظامی به خودکفایی رسیده‌ایم و این می‌تواند در عرصه‌های دیگر هم ایجاد شود.

فرمانده سپاه تهران با اشاره به برگزاری رزمایش الی بیت‌المقدس در طول هفته دفاع مقدس، گفت: اگر رژیم صهیونیستی بخواهد خطای استراتژیک انجام دهد و علیه کشورمان اقدامی را آغاز کند با نام عملیات الی بیت‌المقدس و رمز لا اله الا الله محمد رسول‌الله پاسخ آنها را خواهیم داد.

سردار کاظمینی تأکید کرد: آنها می‌دانند نیروهای نظامی ایران و بسیجیان امروز نیز آمادگی کامل برای هرگونه دفاع را دارند و بسیجیان در پایان مهرماه با رزمایش بزرگی که در تهران انجام خواهند داد این آمادگی را به نمایش می‌گذارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.