آخرین خبرمحسنی اژه‌ای: برای پیروزی بر دشمن باید در اقتصاد قوی شویم
1بازدید

پیش‌بینی از کاهش بدهی‌های خارجی ایران

جدیدترین پیش‌بینی واحد اطلاعات اکونومیست از کاهش بدهی‌های خارجی ایران طی سال جاری خبر می‌دهد.

واحد اطلاعات اکونومیست در گزارش ماه اکتبر 2012 خود بدهی‌های خارجی ایران در سال گذشته را 11 میلیارد و 600 میلیون دلار(2.7 درصد تولید ناخالص داخلی) برآورد و پیش‌بینی کرد که این میزان با دو میلیارد و 100 میلیون دلار کاهش در سال جاری به 9 میلیارد و 500 میلیون دلار برسد که دو درصد تولید ناخالص داخلی خواهد بود.

به گزارش ایسنا اکونومیست انتظار دارد طی سال‌های آینده بدهی‌های خارجی ایران روند نزولی خود را ادامه دهد به‌طوری که طی سال 1392 بدهی هشت میلیارد و 600 میلیون دلاری برای کشور به ثبت خواهد رسید و در سال 93 نیز رقم هشت میلیارد و 400 میلیون دلار برای این شاخص پیش‌بینی شده است که به ترتیب 1.6 و 1.4 درصد تولید ناخالص داخلی خواهند بود.

در سال 1394 بدهی‌های خارجی ایران اندکی افزایش داشته و به هشت میلیارد و 800 میلیون دلار خواهد رسید و این در حالی است که در سال 1395 این بدهی با تداوم روند صعودی برابر با 9 میلیارد و 100 میلیون دلار خواهد بود.

برای بدهی‌های خارجی ایران در سال 1396 رقم 9 میلیارد و 500 میلیون دلار ثبت شده است.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.