آخرین خبرحمید علیدوستی؛ مردی در سکوت
1بازدید

افشاگري ابراهيمي در خصوص مواد مخدر!‌

از بازيکنان تست بگيرند، از‌100 نفر‌20 نفرشان دوپينگي از آب در مي‌آيند.

ناصر ابراهيمي در خصوص استفاده فوتباليست هاي ايراني از مواد مخدر اظهار داشت: «متاسفانه کشيدن قليان از قديم در ايران باب شده و به نوعي جزو فرهنگ‌هاي ما به حساب مي‌آيد. فوتباليست‌ها هم درگير اين برنامه‌ها شده‌اند و با اين‌که ورزشکار هستند، قليان مي‌کشند.»

به نوشته زندگی فوتبال ، ابراهيمي افزود: «اگر الان بخواهند از بازيکنان تست بگيرند، از‌100 نفر‌20 نفرشان دوپينگي از آب در مي‌آيند.»

وي درباره خاطرات قديم و اتفاقاتي از اين دست در دوران مربي‌گري خودش گفت: «البته آن زمان هم بود ولي نه اين‌قدر زياد. يکي دو بازيکن تيم بودند که شب‌ها به سفره خانه مي‌رفتند و قليان مي‌کشيدند که علي پروين به آن‌ها گفت خبر داريم با کي، کجا بوديد و قليان مي‌کشيديد. متاسفانه برخي بازيکنان‌ کارهاي بسيار بدتري هم مي‌کردند.»


او اضافه كرد: «مثلا در دهه 60 بعضي از بازيکنان به مواد مخدر هم رو آوردند. آن‌ها چنين موادي را مصرف مي‌کردند که شايد خودتان آن‌ها را بشناسيد.»


ابراهيمي در‌ پايان‌ درباره خودش هم گفت: «من تا به حال نه لب به سيگار زده‌ام و نه قليان کشيده‌ام.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.