آخرین خبرمحکومیت جدید انضباطی برای پرسپولیس و سپاهان
1بازدید

منتظر المهدی معاون اجتماعی پلیس شد

مراسم تودیع سردار بهمن کارگر معاون سابق اجتماعی نیروی انتظامی و معرفی سردار منتظر المهدی عصر امروز سه شنبه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تودیع و معارفه معاون اجتماعی نیروی انتظامی عصر سه شنبه با حضور فرمانده نیروی انتظامی، سردار افشار معاون اجتماعی وزیر کشور و جمعی از روسای تخصصی پلیس و معاونان اجتماعی در ستاد نیروی انتظامی برگزار شد.

در این مراسم از زحمات 40 ماهه سردار بهمن کارگر معاون سابق اجتماعی نیروی انتظامی تقدیر شد و سردار محمد سعید منتظر المهدی به عنوان معاون اجتماعی جدید نیروی انتظامی معرفی شد.

در این مراسم سردار بهمن کارگر با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در معاونت اجتماعی انجام شده است  گفت: البته هنوز اقدامات دیگری مانده است که امیدواریم با درایت سردار منتظر المهدی انجام شود.

همچنین سردار احمدی مقدم ضمن تقدیر از فعالیتهای سردار کارگر گفت: خوشبختانه طی سه سال گذشته اقدامات خوبی در معاونت اجتماعی انجام شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.