آخرین خبرمحسنی اژه‌ای: برای پیروزی بر دشمن باید در اقتصاد قوی شویم
2بازدید

آیت‌الله یزدی در گفت‌وگو با فارس:

جامعه مدرسین وارد مصادیق انتخاباتی نشده

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت:‌ جامعه مدرسین هنوز وارد مصادیق انتخاباتی نشده است و بحث‌های کلی در حال پیگیری است.

آیت‌الله محمد یزدی رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس با بیان اینکه شرایط نامزد اصلح در قانون اساسی آمده است اظهار داشت: فرد اصلح باید از رجال سیاسی ـ مذهبی باشد و تدین، ایرانی‌الاصل و تابع ایران بودن، مدیریت و مدیریت را نیز در کارنامه خود داشته باشد.

نایب‌رئیس مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه این مسائلی که در قانون اساسی آمده است باید احراز شود به ویژه در شورای نگهبان، تصریح ‌کرد: همین جوری که نمی‌شود فردی بیاید بگوید من چون نماز می‌خوانم و روزه می‌گیرم مرد مذهبی هستم و به همین دلیل ثبت نام کردم بلکه باید این عرفاً صدق کند این فرد از رجال مذهبی است.

آیت‌الله یزدی ادامه داد: در مرحله دوم این رجال مذهبی نه تنها باید به مبانی جمهوری اسلامی و مبانی اسلام و مذهب رسمی کشور معتقد باشند بلکه می‌بایست مدیر و مدبر، با تقوا و با ایمان باشند

آیت‌الله یزدی همچنین در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با فارس در پاسخ به این سؤال که آیا جامعه مدرسین حوزه علمیه قم وارد مصادیق انتخاباتی شده است، اظهارداشت: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم هنوز وارد مصادیق انتخاباتی نشده است و بحث‌های کلی در حال پیگیری انجام است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.