آخرین خبرحمید علیدوستی؛ مردی در سکوت
2بازدید

فرار ۱۵ هزار تمساح از یک مزرعه‌

یکی از این تمساح های فراری، در زمین راگبی یک مدرسه در 120 کیلومتری مزرعه راکوینا پیدا شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حدود 15 هزار تمساح در پی بارندگی شدید و به راه افتادن سیل در آفریقای جنوبی، از مزرعه‌ ای در این کشور فرار کردند و به سمت یکی از بزرگ ترین رودخانه در آن منطقه سرازیر شدند.

زانی لانگمن، مالک این مزرعه که در شمال آفریقای جنوبی واقع استف به روزنامه بیلد این کشور گفت: همیشه تعداد اندکی تمساح در رودخانه لیمبومبو بودند اما الان هزاران تمساح به رودخانه اضافه شده است.

وی افزود: شماری از تمساح های فراری از مزرعه راکوینا نزدیک مرزهای بوتسوآنا به دام افتادند، اما دست کم نیمی از آنها همچنان آزاد هستند و پراکنده شده‌ اند.

پس از اینکه مالکان مزرعه پرورش تمساح ناچار شدند گیت‌ها را به علت بالا رفتن ارتفاع آب ناشی از سیل به داخل مزرعه باز کنند، این حیوانات فرار کردند.

بارش باران‌های سیل آسا به جان باختن دست کم 20 تن در موزامبیک و آفریقای جنوبی و آوارگی هزاران تن دیگر منجر شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.