آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
2بازدید

فروش سیمان ایرانی با برند افغانی

عضو انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان گفت: اخیرا یک کارخانه بسته‌بندی در افغانستان با حمایت ایران به بهره‌برداری رسید که از طریق آن سیمان ایرانی با برند افغانی در بازار این کشور عرضه خواهد شد.

به گزارش ایسنا محمودرضا تاجیک در جشنواره حمایت ملی با بیان این‌که اصرار بر تثبیت قیمت سیمان در همه نقاط کشور سیاست اشتباهی است، اظهار کرد: این کارخانه حدود یک ماه پیش در شهر نیمروز افغانستان افتتاح شد که یکی از بزرگترین کارخانه‌های منطقه جنوب و غرب افغانستان محسوب می‌شود.

عضو انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با اشاره به این‌که قیمت سیمان در بازار ایران از بسیاری از کشورهای منطقه پایین‌تر است، گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال دست کم 12 میلیون تن سیمان در کارخانه‌ها دپو شود که باید برای صادرات آن‌ فکری کرد.

وی با اشاره به این‌که ایران بعد از کشورهای چین، هند و آمریکا به چهارمین تولیدکننده بزرگ سیمان دنیا تبدیل شده است، گفت: ظرفیت تولید و سرانه مصرف سیمان در ایران به ترتیب به 76 میلیون تن و 750 کیلوگرم رسیده است.

تاجیک با اشاره به این‌که تا سال 1400 در صورت اجرای پروژه‌های افزایش ظرفیت تولید سیمان، ایران به سومین تولیدکننده این محصول در جهان تبدیل خواهد شد، افزود: در 10 ماهه امسال میزان صادرات سیمان ایران بالغ بر 10 میلیون تن بود.

او با انتقاد از ضعیف بودن زیرساخت‌های صادراتی در کشور گفت: ایران یکی از بزرگترین صادرکنندگان سیمان به افغانستان است اما مدتی است که مرز مربوط به صادرات سیمان ایران به افغانستان امنیتی شده و ترخیص محموله‌های سیمان بین 15 تا 20 روز طول می‌کشد.

عضو انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان افزود: قبلا عمق نفوذ سیمان ایران به بازار افغانستان به مناطقی مانند مزارشریف هم می‌رسید اما هم اکنون عمق نفوذ به کمتر از استان هلمن رسیده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.