آخرین خبربانک صادرات ایران؛ اولین بانک کشور در اعطای تسهیلات نقدینه
1بازدید

ابهام برای حضور 2 ستاره بارسا در ال‌کلاسیکو

خبر بد برای هواداران بارسلونا

مهاجم آرژانتینی بارسلونا به دلیل بیماری و تب تمرین امروز تیمش را از دست داد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین تیم فوتبال بارسلونا پس از شکست تلخ شب گذشته مقابل رئال مادرید با نتیجه 3 بر یک، امروز برگزار شد که 2 ستاره ارزشمند بارسا در این تمرین غایب بودند.

بر اساس اخباری که رسانه‌های اسپانیایی منتشر کردند لیونل مسی دارنده 4 توپ طلای فوتبال جهان دچار تب و ضعف عمومی شده و این مهاجم نتوانست در تمرینات امروز تیمش شرکت کند.

دیگر غایب تمرین آبی‌اناری‌ها، ژاوی هرناندز بود که در اواسط نیمه دوم بازی مقابل مادرید از زمین بازی خارج شد و امروز به دلیل درد عضلانی به فیزیوتراپی پرداخت.

کاتالان‌ها فردا(پنج‌شنبه) استراحت می‌کنند و آخرین تمرین خود را قبل از رویارویی با رئال مادرید در ورزشگاه برنابئو روز جمعه انجام خواهند داد.

بارسایی‌ها امیدوارند بتوانند این دو ستاره ارزشمند و تاثیرگذار را در دیدار مقابل رئال در اختیار داشته باشند.

ال‌کلاسیکوی شنبه شب در هفته بیست و ششم لالیگا ساعت 18:30 به وقت ایران برگزار می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.