آخرین خبرتغییرات تازه در کتاب‌های درسی ابتدایی
1بازدید

قطر ثانیه آخر برابر کره کم آورد

تیم ملی کره جنوبی در آخرین دقیقه موفق به شکست قطر شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ، از گروه اول رقابت‌های انتخابی جام جهانی در منطقه آسیا دو تیم قطر و کره جنوبی در ورزشگاه سئول به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان تیم ملی کره جنوبی با نتیجه دو بر یک تیم ملی قطر را شکست داد.

در نیمه نخست این دیدار بازی با نتیجه صفر بر صفر به پایان رسید ولی در دقیقه 60 این دیدار لی کیون هو موفق شد گل نخست مسابقه را به ثمر برساند اما این پایان کار نبود و تنها 4 دقیقه بعد خلفان ابراهیم توانست گل مساوی این مسابقه را به ثمر برساند.

در ادامه بازیکنان قطر با تمام قدرت دفاع کردند اما در دقیقه آخر وقتهای اضافی و در دقیقه 97 تیم ملی کره جنوبی موفق شد توسط هون میت گل دوم و پیروزی بخش را به ثمر برساند تا این بازی با نتیجه دو بر یک به سود کره به پایان برسد.

قاضی این دیدار می‌شی‌مورا به تائه‌هی کواک، سانگ یانگ کی از کره و سباستین سوریا، وسام عبدالمجید و مصعب محمود از قطر کارت زرد نشان داد.

به گزارش ایسنا، تیم ملی ایران که با دو تیم کره جنوبی و قطر هم‌گروه است، روز سه‌شنبه 14 خرداد برابر قطر به میدان خواهد رفت. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.